Wpis z mikrobloga

Mirki od #ps4, chociaż nie wiem czy jest sens posiadaczy konsoli czy nie chcą konsoli kupić?
Sprzedaję swoją sonkę, bo ostatnio praktycznie w ogóle nie gram, a że idzie wiosna, to nie sądzę, bym grał do jesieni w ogóle na niej.
Chciałbym ją sprzedać jako zestaw, czyli:
konsola (jest gwarancja, kupiona kilka miesięcy temu - sprawdzę dokładnie)
2 pady
stacja dokująca
gry:
GTA V
CoD:AW
LBP 3
Dying Light
Fifa 15

Jeden pad jest trochę wytarty, ale nie jest to widoczne, jedynie przy dłuższym graniu palce się trochę ślizgają :) Ale dorzucę nakładki z którymi gra się b. dobrze. Drugi pad używany przez kilkanaście godzin. Reszta jest w stanie idealnym.

Jak mogę sprzedać ją z kontem, żeby ktoś mógł sobie zmienić email i dane, bo podałem swój, którego używam, to jest jeszcze The Last of Us - cyfrowy i plus na kilka miesięcy (z 8, może 7).
Mirkom mogę sprzedać taniej, ale szczerze mówiąc nie wiem ile można sobie za taki zestaw zażyczyć.
  • 6
@Mariollo: tak poprzeglądałem, pooceniałem i wydaje mi się, że dla mirka 1700zł z wysyłką to jest uczciwa cena. Na allegro pewnie będę wystawiał za ~2000 jak tutaj nikt się nie znajdzie (oczywiście jak będziesz chciał, to zrobię też aukcję dla bezpieczeństwa Twojego).
@Hirage: Nie wiem jak to opisać, trochę aktualne jest :) Znaczy odezwała się do mnie ciotka zza granicy, że ona chciałaby kupić dla dzieciaków i prosiła, żeby się wstrzymać. Nie wiem czy to będzie możliwe, żebym jej konsolę sprzedał, bo ona będzie tutaj gdzieś dopiero w okolicy maja-czerwca, a tyle na półce nie ma sensu, żeby stała i marnowała się. Mogę dać Ci ostateczną odpowiedź po weekendzie? W weekend z nią