Aktywne Wpisy
wuwuzela1 +1
MEDI Mirabelki i Mirki
Czy to sie kwalifikuje do szycia?
Przedwczoraj się dziabnałem nożem
Wczoraj u lekarza rodzinnego zapomniałem pokazać
Zrośnie sięczy na SOR z tym trzeba czy moze NPL wystarczy ?
#zdrowie #medycyna #pogotowie #chirurgia #lekarz #lekarzpoz #ratownikmedyczny #ratownictwo #ratownicy
Prośba o niewypowiadania się użytkowników nie wywodzących się ze służby zdrowia.
Czy to sie kwalifikuje do szycia?
Przedwczoraj się dziabnałem nożem
Wczoraj u lekarza rodzinnego zapomniałem pokazać
Zrośnie sięczy na SOR z tym trzeba czy moze NPL wystarczy ?
#zdrowie #medycyna #pogotowie #chirurgia #lekarz #lekarzpoz #ratownikmedyczny #ratownictwo #ratownicy
Prośba o niewypowiadania się użytkowników nie wywodzących się ze służby zdrowia.
WielkiNos +288
Nasze polskie dzieci boją się jechać do szkoły, bo lewactwo sobie urządziło pomoc dla pokrzywdzonych nielegalnych imigrantów niewiadomego pochodzenia.
Wszystkim członkom tych organizacji, które ich tu sprowadzają powinno się zawieźć tych ludzi do domów. Pomogli im się przedostać niech się sami nimi zajmują.
#imigranci #bekazlewactwa #takaprawda
Wszystkim członkom tych organizacji, które ich tu sprowadzają powinno się zawieźć tych ludzi do domów. Pomogli im się przedostać niech się sami nimi zajmują.
#imigranci #bekazlewactwa #takaprawda
Wynajmuje pokoj #zagranico razem z chlopakiem i wlasciciel:
-Jest uposledzonym portugalczykiem ktory w wieku 34 lat ma juz siwy leb wiec sobie go farbuje. Na rudo kuhwa i to tylko sam czubek wiec ma trzykolorowy czerep - siwe boki, srodek brazowy a gore miedziana.
-Oglasza sie jako "niezamieszkujacy w domu" a de facto przebywa tu okolo 10 dniu w miesiacu osrywajac kibel i nie myjac go po sobie.
-Zawsze przykreca ogrzewanie na sniezynke, nawet w srodku zimy a gdy my je podkrecamy to w koncu postanawia zamontowac drewniane skrzynki na klodke zeby zabezpieczyc dostep do paneli kontrolnych
-Wszystkie meble w domu ma z darmowych wystawek na olx wiec ich stan jest beznadziejny
-Naprawil pralke po 1,5 miesiaca jej niezdatnosci do uzycia
-Zamiast wycieraczki i maty w lazience #!$%@? smierdzacy kawalek wykladziny ktory mu zostal z czasow remontu 20 lat temu
-Wywalil mojemu chlopakowi mrozonki z zamrazarki bo akurat chcial cos sobie do niej wsadzic
-W jadalni kladl z uporem maniaka obrzygana, #!$%@? cerate na ktorej porzedni lokatorzy cpali marichuanen. Nie pasowaly mu zarowno eleganckie podkladki jakie tam polozylam jak j nowy obrus- musiala byc ta #!$%@? cerata za funta. Przykleil ja na tasme klejaca po tym jak drugi raz ja zerwalam.
-Jest taka #!$%@? ze boi sie do nas odezwac osobiscie wiec wszedzie zostawia i przykleja #!$%@? karteczki w stylu "Regulamin domu:prosze nie zapalac swieczek", "gasic gaz", "Gasic prztyczek" "Nie uzywac polki nr 2 w lodowce" a jedna z najlepszych mozecie zobaczyc w zalaczniku(pruje sie o to ze na porysowanym stole ze smietnika lezy czysty obrus a nie obsrana cerata)
I teraz prosba do was o pomoc. Pomozcie mi wymyslic sposob jak go subtelnie w bialych rekawiczkach trollowac tak zeby nie wiedzial ze to ja ani moj facet. On sie chyba boi duchow bo #!$%@? cala noc przy wlaczonym swietle spi wiec moze byc cos zwiazanego z tym tematem xD Ale nie musi. Kazdy pomysl mile widziany.
Tl;dr
#trollingirl #truestory #emigracja
@sebek1987:
Mieszkamy tam bo ciezko w okolicy o pokoje a zeby wynajac caly dom trzeba miec podpisany kontrakt w pracy a nie agencyjna umowe. Ponadto Musimy byc o 5:50 na miejscu a autobusy tak wczesnie nie kursuja na tym podmiejskim zadupiu a stad mamy 20 minut piechota.
Szukamy caly czas czegos lepszego i myslimy nad roznymi rozwiazaniami, wiec predzej czy pozniej problem zniknie. Ale chcialabym tego #!$%@? troche strollowac
Kup sobie grzenik polecam SilverCrest ma nawet pilota i ustawiasz sobie temperature jaka chcesz i juz wam nie bedzie zimno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedys miałem
Niby osobne wejscie na piętro itp. Piętro dla studentów, właścicielka nie zagląda.
Śpię sobie w najlepsze z moją dziewczyną (dzisiaj ex) a ta sie #!$%@? do pokoju, spanikowała i uciekła :D
ja taki mialem w podstawowce