Aktywne Wpisy
Do czego to służyło?
patryk_ekiert +86
Ta dzisiejsza młodzież to jakiś dramat. Przechodziłem wczoraj koło podstawówki i nagle widzę, że dzieci wesoło wybiegaja. Chodnik opluły ludzi przepędziły. I ciągle śpiewają hej hej na na hej hej.
Dzisiaj bardzo słabo ale rożne jak zawsze nie zawiodły, ogólnie wczoraj rozpisałem sobie system nad którym trochę ostatnio myślałem i nawet chciałem go grać ale postanowiłem najpierw go przetestować na sucho czyli bez obstawiania i muszę przyznać że jestem zadowolony dlatego będę chciał go przetestować ale dopiero za 2 tygodnie jak ruszy Bundesliga i Ekstraklasa. Wszystkich chętnych do testowanie systemu zapraszam do obserwowania ---> #typyzorbity
tldr:
Osoby które załapały się tylko na końcówkę typowania i nie wyszły na tym najlepiej mogę jedynie przeprosić i życzyć powodzenia w dalszym graniu!
Patrząc na prawie 2 miesiące gry jestem i tak pod wrażeniem sumy jaką uzbierałem i nie przypuszczałem że tak to będzie wyglądać.
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz powodzenia! ;)
PLANOWANY START SYSTEMU: 06-02-2015
Nowy cel:
Od 18.01.2015 (wkład własny 190zł) - Uzbierane: -190zł
Stary cel:
Od 10.12.2014 do 17.01.2015 (wkład własny 190zł) - Wypłacone 10.000zł
Statystyki:
Zagrane wydarzenia - 98
win - 74
loss - 24
Cała moja historia:
http://www.wykop.pl/wpis/10854224/witam-czas-na-miesieczne-podsumowanie-typyzorbity-/
Pozdrawiam.
Wszystkich chętnych do testowanie systemu zapraszam do obserwowania ---> #typyzorbity
#bukmacherka
@Sinc199: @veritas93: Stały zarobek i progresja ale rozpisze jeszcze wszystko za 2 tygodnie jak pokombinuje.
Od 10.12.2014 do 17.01.2015 (wkład własny 190zł) - Wypłacone 10.000zł
wrzuciłeś 190 i dzięki umiejętnościom wyrobiłeś 10k ?!