Aktywne Wpisy
pieknylowca +2
publikowanie takich filmow to jest idiotyzm (no ale czego sie spodziewac po wiadomo kim) - przeciez to tylko woda na mlyn dla ruskich, dodatkowo przeciez jesli beda wiedziec ze po zlapaniu beda zabijani to nie beda chcieli sie poddawac skoro poddanie sie=smierc to beda woleli walczyc do ostatniego naboju. (ps nawet jesli to wagner to i tak stosuje sie wobec nich prawo miedzynarodowe) #rosja #wojna #ukraina
kantek007 +137
#turcja To dwumiesięczne niemowlę zostało uratowane po tym, jak leżało pod gruzami po trzęsieniu ziemi przez 128 godzin
This two-month-old baby was rescued after laying under quake rubble for 128 hours. A miracle
This two-month-old baby was rescued after laying under quake rubble for 128 hours. A miracle
W piątek dochodzi do mnie darmowy nowiutki #kindle Paperwhite, który wytargowałem od #amazon support chat
http://www.wykop.pl/wpis/10964574/czy-to-nie-jest-piekne-chwalesie-wygryw-amazon-kin/
W poniedziałek w końcu odbieram #htc One E8 od #play po baaardzo długim oczekiwaniu na niego. Generalnie zdobyć telefon jaki chcesz w #play jest wyzwaniem xD Kto próbował ten wie. I nie. Nie chciałem M8 bo aparat i wygląd jakoś do mnie nie przemawia.
No i od poniedziałku zacznie się też mój nowy abonament przy 20zł miesięcznie na firmę otrzymuje nielimitowane smsy, mmsy i rozmowy do wszystkich sieci a do tego internet LTE również bez limitu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Internet tylko przez pierwsze 8 miesięcy, ale nie płaczę bo później mam 30GB LTE miesięcznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A no i przez pierwsze 8 miesięcy nic nie płacę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzeba umieć się targować.
Dostałem dzisiaj również tablet od przedstawiciela pewnej sieci handlowej i zastanawiam się co z nim zrobić, ale zawsze to tablet do przodu nie;-)
Niby wszystko super, ale wciąż się zastanawiam co się może teraz #!$%@?ć bo nie może być tak cały czas nie?
#chwalesie #wygryw #nocnazmiana #dobrapassa
@Cripex: Pewnie jest w ciąży ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Weź pokonaj gumy + tabsy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No to jak pokona to możesz go nazwać macgyver
20zł miesięcznie za tel + 20zł za abonament przy czym wliczam sobie w koszty te drugie 20zł to i tak płacę tylko 20 ;-)
I to jest oferta na firmę oczywiście.
Chcielibyście co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego jeszcze dorzucili karte internetową z modemem LTE.
To zwykla oferta, tak jak @pomarange pisze, nie ma możliwości targowania się.
Ja, jako były pracownik i @pomarange jako obecny mamy dostęp do fajnych ofert, uwierz, nie jaraja nas takie teksty. :)
A telefon mam dopłatę zamiast 650zł jak jest w liczniku to 199zł.
Ceny taryf są nienegocjowalne.
A to co na firmę to w sumie nawet nie odczuwam bo nie płacę ze swoich tylko z obrotu.