Aktywne Wpisy
Goronco +361
7 lat temu zostałem niemal zmuszony do zostania chrzestnym. Szantaże, awantury rodzinne i ataki ze wszystkich stron, bo to przecież ja robię problem i odmawiam maluszkowi. Niestety, uciąłem się. A może i stety ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Shyvana +285
Widzę takie coś i od razu wiem z kim mam do czynienia xD dlatego też wieczorna awanturka pełna przekleństw nie zdziwiła mnie wcale xD
#patologiazmiasta #sasiedzi #heheszki
#patologiazmiasta #sasiedzi #heheszki
Mój pierwszy, poważny związek rozpoczął się wraz z moim pierwszym przyjazdem do Lonynu. Mimo, że już wtedy wiedziałam iż lepiej dogadam się z Brytyjczykiem, on jednak był Polakiem. Wtedy właśnie zdałam sobie sprawę z tego co nie pasuje mi w polskich mężczyznach.
Przede wszystkim jest to brak umiejętności samodzielnego myślenia oraz dedukcji i domyślania się. Wiele, pomiędzy nami, było kłótni. Podczas jednej z nich wypaliłam, że gdyby był Anglikiem lub miał choć trochę z tej mentalności, nie układałoby nam się tak źle. Zapytał mnie o co mi chodzi z tą mentalnością a ja odpowiedziałam by sam się domyślił. Nie zamierzałam tracić energii by wytłumaczyć tak oczywistą rzecz jak to, dlaczego wolę randkować z Anglikami.
Polacy często narzekają na to, że przy kobietach trzeba się domyślać. Ja, natomiast, narzekam na to, że wszystko wam trzeba tłumaczyć, bo sami nie potraficie się domyśleć i przeanalizować sytuacji.
#zwiazki #zycie #porady #polska #uk #relacjedamskomeskie #roznicekulturowe #milosc #niebieskiepaski
@Pati678: POLAKU ROBAKU CZEMU NIE CZYTASZ MI W MYŚLACH?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Pati678:
powiem ci coś w tajemnicy
Komentarz usunięty przez autora