Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.4% (162)
- Nie 81.6% (1570)
- Sprawdzam 10.0% (193)
RudyPele +362
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
Chciałem przedstawić wam w ramach dalszego przybliżania kultury dwa znakomite cytaty z jednej książki, które niestety są mało znane w ogóle społeczeństwa polskiego.Bo niestety na języku polskim czytamy mitologie grecką a nie czyta się mitologi polskiej tak samo jak na historii mało wspomina się o czasach przedchrześcijańskich na ziemiach naszej ojczyzny. A badania archeologiczne, kulturowe, językowe oraz na skromnych źródłach piśmienniczych oraz badaniach folkloru odkryły bardzo wiele z tego jak duchowość słowian wyglądała.
cytaty pochodzą z Aleksander Gieysztor "Mitologia Słowian"
#ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #mitologia #slowianie #slowianskapolska #etymologia
@karolgrabowski93: Nie żebym się czepiał ale na wikipedii jest to nawet opisane.