Wpis z mikrobloga

@LoginZajetyNiepoprawny serio musiałeś sobie założyć multikonto by nas przekonać, że Twój sposób na podryw działa? Hahaha błagam Cię. Ty naprawdę jesteś niezłym trollem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza http://www.wykop.pl/wpis/10266654/#comment-29346990

A oto i multi http://www.wykop.pl/ludzie/skoku90/

@skoku90

#bekazniebieskichpaskow #niewiemjaktootagowac #logikaniebieskichpaskow
  • 30
@homo_superior: mam cię cały czas na czarnej, bo usilnie próbujesz mi pojechać lub coś udowodnić :D Mylisz się, ale zupełnie nie mam ochoty z tobą dyskutować, bo ta dyskusja nie ma sensu. @Skoku90 to nie ja, nie znam typa i nie dbam o niego, Napisał, że działa, to fajnie.

BTW: Musisz mieć okropnie nudne życie.
@homo_superior: Jeżeli fakt, że gość ma jedną akcję i napisał "To działa" oznacza według Ciebie multikonto. To muszę przyznać @LoginZajetyNiepoprawny rację w dwóch kwestiach.

1. Fajnie, że próbujesz go zdyskredytować i toczyć jakąś dyskusje, ale faktycznie wnosisz do tej dyskusji jedynie tak zwany bół dupy, czyli niepotrzebny hejt i agresję. Nie wiem po co się wypowiadasz skoro to wszystko to fake, po prostu napisz swój post o tym jakie to wszystko
@eiden7: takie konta są dwa, jedno zostało usunięte już przez moderacje za multikonto. Oba były założone tylko po to by wypowiedzieć się w tym jednym temacie i poprzeć jego twórcę.

Wybacz, ale ja na początku dyskutowałam normalnie pytając się czym się różnią jego super teksty od każdych innych na podryw. Zamiast mi normalnie odpowiedzieć robił to samo co Ty, czyli twierdził, ze mam ból dupy zamiast sensownie przedstawić swoje argumenty. Potem
@homo_superior: Nie rusza mnie jego wypowiedź, bo to historia jak każda inna.

Teraz rozumiem twoją sugestię odnośnie multikonta, ale według mnie to nadal żaden dowód.

Wracając do głównej treści i mojej opinii to fajnie jeśli faktycznie zrobił to co napisał, niektóre rzeczy trochę bolą w moich oczach - ja bym się do tego pewnie nie posunął, ale z drugiej strony jestem w stanie zrozumieć te zachowania - to nadal widzę w
@eiden7: co do samego tekstu, gdzieś w komentarzach pisałam, że jest zabawny i zapewne miły, tyle, że nie rozumiem czym się różni od setek podobnych. Skąd ta pewność, że ten tekst jest lepszy od "Wydajesz się być interesująca, wyjdźmy gdzieś razem".

Prosiłabym o przytoczenie tej agresji, bo z tego co pamiętam to jeden z moich pierwszych komentarzy był heheszkowy i nawiązywał do popularnego na wykopie mitu o biednych bordo którym nic
@eiden7: Tak. Rozkminiałem to właśnie, wracając ze sklepu - gdyby naprawdę hejt po mnie spływał, to czy czułbym potrzebę pisania tego? Nie. Więc mam nauczkę i wnioski na przyszłość. Dzięki również za konstruktywne podejście i radę, szanuję.
@homo_superior: Jak najbardziej zgadzam się z tym, że nie ma się z czego tłumaczyć, ba! Nawet pójdę dalej i zasugeruję, że nie warto toczyć nad tym dyskusji, chociaż to niekulturalne z mojej strony.

Co do samego tekstu to według mnie jest krótki, rzeczowy, zaskakujący, a podany wyżej przez Ciebie jest zwykły, normalny w tym tkwi sekret.
@eiden7: Ok, podany przeze mnie jest zwykły bo nie umiem teraz wymyślić innego. Nie jestem w tym mistrzem. Mógłby być chociaż "Chcesz mieć ze mną ładne dzieci?" albo "Umiesz jeździć konno? Może chcesz się nauczyć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)". Ot po prostu kolejne teksty. Mam pewien uraz do takich mężczyzn bo niestety zdarzyło mi się takich poznać w prawdziwym świecie i byli bardzo nachalni. Za bardzo. Uważam,
@homo_superior: Na tym polega uniwersalność tekstu "wyjdziesz za mnie", "chcesz mieć ze mną ładne dzieci" pierwsze co mi przeszło przez myśl to zobowiązanie - na pierwszej randce raczej zostałbym skreślony, "umiesz jeździć..." dla mnie zbyt wulgarny. Cała filozofia tej propozycji, którą zaproponował @LoginZajetyNiepoprawny to fakt iż pasuje do większości sytuacji, a i absurdalny przez co śmieszny.

I w ten sposób doszliśmy do wniosków, że @homo_superior jest kobietą, której nie odpowiadają faceci
@eiden7: dla mnie ten tekst nie jest w żaden sposób odkrywczy po prostu. Na wykopie i 5 lat temu się takie widziało jak tylko jakaś dziewczyna napisała komentarz, który spodobał się któremuś z użytkowników. Do tego dla mnie nie ma różnicy między tym co on podał a tym co ja napisałam. Tekst jest niezobowiązujący, to prawda, dlatego nie traktuję tego jako tekst na podryw bo jest po prostu heheszkowym tekstem jakiegoś
@eiden7: zagadka nie musiała być rozwiązywana bo już chyba w jego dyskusji mi o tym napisał ;) Po prostu chciałam wytłumaczenia czemu jego tekst jest wyjątkowy, a inne podobne już nie. Szkoda, ze Ty wolałeś się pokusić o jakieś wytłumaczenie, a nie autor, który wolał czarnolistować każdego kto miał jakieś wątpliwości ;)

Ja chcę zwyczajnie zrozumieć czemu niektórzy mężczyźni korzystają z pua, bo niejednokrotnie już widzę żeńską płeć która jest temu
@homo_superior: Sam z bycia #przegryw wyszedłem dzięki innej pomocy niż wspomniane PUA, szczerze mówiąc to właśnie się dowiedziałem co to jest... Za to jeżeli chodzi o osoby, które znam i niektórym nawet pomagałem w pewnej mierze, to rozumiem skąd wyszła inicjatywa. Wielu facetów jest zamkniętych na pomoc, a wizytę u np. psychologa postrzegają jako bycie przegranym co tylko zwiększa problem, a tą delikatną różnicę wykorzystuje właśnie wspomniane pua, które na pewno
@eiden7: to była sytuacja, w której jej niechęć do mnie była potem całkiem uzasadniona, mimo że ja nawet palcem nie kiwnęłam. Ot egoizm pana od pua, który bawił się jedną dziewczynką by wyrwać drugą. Znany moty pua, podrywasz tą którą nie jesteś zainteresowany, by Twój obiekt był zazdrosny. Szkoda, że koleżankę potraktował bardzo niegrzecznie po tej całej "grze".