Aktywne Wpisy
paniswiata +3
Dlaczego Jessi był tak znienawidzoną osobą wśród oglądających? Przed włączeniem pierwszego odcinka czytałam trochę wypowiedzi na #filmweb i większość była krytyczna. Według mnie to najlepsza i najbarwniejsza postać w #breakingbad
#seriale #netflix
#seriale #netflix
Panas 0
#motocykle czy taki przebieg jest możliwy? Przecież to moto ma 19 lat xD Tyle to przejedzie turlając się w garażu
A oto i multi http://www.wykop.pl/ludzie/skoku90/
@skoku90
#bekazniebieskichpaskow #niewiemjaktootagowac #logikaniebieskichpaskow
zawołaj proszę ktoś moderacje czy Michaua, niech potwierdzą, że to nie ja xD
Btw już nie masz mnie na czarnej? ;>
BTW: Musisz mieć okropnie nudne życie.
btw jak zobaczyłeś ten wpis skoro masz mnie na czarnej?
Napiszę ponownie: @skoku90 to nie ja. Z resztą, ty swoje, a ja swoje. Dorośnij. Pa.
Stary, nie muszę dorastać bo to nie ja tworzę multikonta by wojować w internecie.
1. Fajnie, że próbujesz go zdyskredytować i toczyć jakąś dyskusje, ale faktycznie wnosisz do tej dyskusji jedynie tak zwany bół dupy, czyli niepotrzebny hejt i agresję. Nie wiem po co się wypowiadasz skoro to wszystko to fake, po prostu napisz swój post o tym jakie to wszystko
Pamiętam też taką jedną fankę, która stwierdziła, że jestem nudnym człowiekiem co koniecznie chciała mi udowodnić - zazdrość robi swoje.
Wybacz, ale ja na początku dyskutowałam normalnie pytając się czym się różnią jego super teksty od każdych innych na podryw. Zamiast mi normalnie odpowiedzieć robił to samo co Ty, czyli twierdził, ze mam ból dupy zamiast sensownie przedstawić swoje argumenty. Potem
Teraz rozumiem twoją sugestię odnośnie multikonta, ale według mnie to nadal żaden dowód.
Wracając do głównej treści i mojej opinii to fajnie jeśli faktycznie zrobił to co napisał, niektóre rzeczy trochę bolą w moich oczach - ja bym się do tego pewnie nie posunął, ale z drugiej strony jestem w stanie zrozumieć te zachowania - to nadal widzę w
Prosiłabym o przytoczenie tej agresji, bo z tego co pamiętam to jeden z moich pierwszych komentarzy był heheszkowy i nawiązywał do popularnego na wykopie mitu o biednych bordo którym nic
Komentarz usunięty przez autora
Co do samego tekstu to według mnie jest krótki, rzeczowy, zaskakujący, a podany wyżej przez Ciebie jest zwykły, normalny w tym tkwi sekret.
I w ten sposób doszliśmy do wniosków, że @homo_superior jest kobietą, której nie odpowiadają faceci
Ja chcę zwyczajnie zrozumieć czemu niektórzy mężczyźni korzystają z pua, bo niejednokrotnie już widzę żeńską płeć która jest temu