Wpis z mikrobloga

@Andrew1706: Myślę, że każdy normalny człowiek wolałby znać kogoś kto siedzi całymi dniami przed komputerem, niż kogoś kto siada do niego na kilka chwil dziennie tylko po to żeby zachowywać się w taki obrzydliwy sposób.
@Ryu: wybacz, ale właśnie jestem w pracy i nie mam ani czasu ani ochoty na pisanie z kimś takim jak ty. Wystarczy mi to co widzę w komentarzach aby stwierdzić, że nie warto. Interpretuj to jak chcesz, naprawdę mi to wisi :)
@Andrew1706:

wybacz, ale właśnie jestem w pracy i nie mam ani czasu ani ochoty na pisanie z kimś takim jak ty

Biedaczku. Jesteś teraz w pracy i masz za mało czasu by innych ludi obrażać twiedząc, że "ujadają gorzej niż pies." Jak mi ciebie żal. :(
@Ryu: powiem ci szczerze, że na tym portalu zawsze trzymam się z boku i nigdy nikogo nie krytykuję, no chyba że humorystycznie i z dystansem. Tylko twoja ciągła walka z wiatrakami mnie niezmiernie śmieszy. Podejście do wszystkiego w tym stylu. Piszesz te swoje eseje w komentarzach i z reguły mało kto traktuje to poważnie. Dam ci radę - ochłoń, zajmij się czymś w wolnym czasie, może odkryj w sobie jakiś talent.