Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
anita-guzik +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Chciałbym zapoczątkować na mikroblogu nową serię wpisów pod tytułem "Wpadło mi w ucho...".
Moim celem będzie przedstawienie tu utworów muzycznych oraz artystów, których ciężko byłoby znaleźć w radiu czy tv, a którzy tworzą na tyle interesującą muzykę, że warto ich posłuchać. A listę artystów, którymi chciałbym się podzielić mam długą. Miło też będzie jeśli okaże się, że artystę którego prezentuje - Ty doskonale znasz.
Zatem, zaczynam...
"Wpadło mi w ucho...", odcinek: 1, Ramona Falls.
Solowy projekt Brenta Knopfa, który wcześniej udzielał się w zespole Menomena. Jak dla mnie solowa ścieżka wyszła mu na dobre, bo stworzył istne muzyczne dzieło. Poniżej moje ulubione Top 3:
Ramona Falls - "Russia"
Ramona Falls - "Going Once, Going Twice"
Ramona Falls - "Sqworm"
Polecam każdemu, kto lubi lekkie rockowe brzmienia z elementami elektroniki.
Ciekawostka:
Druga płyta Ramona Falls pod tytułem "Prophet" została zapakowana w genialne pudełko, więcej na jego temat możecie poczytać w tym znaleziksu. Jak dla mnie genialne wykonanie, mała sztuka.
_____
Informacje techniczne:
Jeśli nie chcesz przegapić kolejnego odcinka to subskrybuj tag #wpadlomiwucho lub dodaj mój profil do obserwowanych.
Postaram się w miarę możliwości prezentować nowe odcinki regularnie, a każda subskrypcja będzie moim motorem napędowym.
Zatem jeśli szukasz interesującej muzyki, lubisz nowe brzmienia i nie zamykasz się na jeden gatunek - to zapraszam do subskrypcji.
#muzyka
#oswiadczenie
#wpadlomiwucho
http://www.wykop.pl/link/926881/karaluch-w-uchu/