Aktywne Wpisy
wcfilmowe +777
Główna to #!$%@? stan umysłu.
#!$%@? akcja w Szczecinie chłop wjeżdża w kilkunastu ludzi na przejściu w tym dzieci, stan krytyczny poszkodowanych.
Co robią wykopki z głównej?
UKRAINIEC!!!! BANDERY!!!! WINCYJ SOCJALU DLA UPAIŃCÓW!!!!!! UUUU!!!! AAAAA!!!! UGA BUGA!!!
Tymczasem napastnikiem był naćpany polski polak husarz wyklęty.
A już siedziały larwy z głównej z #!$%@? w ręku, że może tym razem się uda i będzie to Ukrainiec.
Ta sama historia była przy zabójstwie na
#!$%@? akcja w Szczecinie chłop wjeżdża w kilkunastu ludzi na przejściu w tym dzieci, stan krytyczny poszkodowanych.
Co robią wykopki z głównej?
UKRAINIEC!!!! BANDERY!!!! WINCYJ SOCJALU DLA UPAIŃCÓW!!!!!! UUUU!!!! AAAAA!!!! UGA BUGA!!!
Tymczasem napastnikiem był naćpany polski polak husarz wyklęty.
A już siedziały larwy z głównej z #!$%@? w ręku, że może tym razem się uda i będzie to Ukrainiec.
Ta sama historia była przy zabójstwie na
Tortcebulowy +613
dobre przykłady to:
1. ostatni redesign OneDrive;
2. aktualna aplikacja Microsoft Health;
3. ustawienia systemu.
zbieram się do napisania krótkiego manifestu na ten temat i puszczenia tego w świat.
#bojowkawindowsphone #windowsphone #michalkosecki
Komentarz usunięty przez autora
@michalkosecki
Mnie denerwuje jeszcze brak możliwości edycji nazw albumów w apce muzyki
bo ja chce ponarzekać na:
1. pocztę, sklep i wszystkie inne aplikacje windy oparte na tym samym schemacie grafiki. kafelki się rozłażą, migają, wchodzi jeden na drugi, zamieniaja się miejscami z innymi, losowymi po najechaniu myszką
2. konieczność instalowania dodatkowego oprogramowania do łączenia się z telefonami z Windows Phone. żeby przesłać parę plików z Lumii 820 musiałem ściągać i instalować zune. użyłem tego raz.
3. SKYPE. wiem, że mogę go
@woyteczek: Dalej raczej nie ma sensu czytać Twoich wypocin. Zune było potrzebne tylko do telefonów opartych na Windows Phone 7.X. Telefony z WP8.X automatycznie łączą się w trybie MTP i nie potrzeba żadnych sterowników (na W7 i W8, na XP coś tam trzeba
beznadziejna apka Muzyki, mam miliard albumów "nieznany album" chociaż Windows Media Player prawidłowo zrzuca to wszystko to jednego katalogu
Kontakty - aplikacja gdzie jest wszystko i nic. Po połączeniu z fb przestała się synchronizować poczta i kalendarz.
a tak poza tym to SUPER SYTEM KURKO :P
Lumia 820 nie wymaga żadnego dodatkowego oprogramowania do przesyłania plików.
Skype jest pełnoekranowy jak i wszystkie aplikacje modern ui, a jesli Ci to przeszkadza to przesuń okno na jeden z boków ekranu i będziesz miał taki rozmiar jak chcesz.
Zamiast pytać o te aplikacje
Telefon nie był mój więc nawet nie zaglądałem do ustawień
Co do telefonu, to nie wiem czyj on był i nie ma to znaczenia, wystarczyło