@bendarowski: kolor paska ok ale zwykłe militarne nato średnio podchodzi do takiego zegarka z garniturowo-vintage vibem. Może spróbuj ogarnąć perlona? Mają delikatniejsze zapięcia i brak tych okrągłych metalowych klamer które są za ciężkie wizualnie.
@bendarowski: Zamów to się dowiesz, najwyżej anulują zamówienie. Ewentualnie dowiesz się, że muszą anulować zamówienie, bo karta którą mieli dla Ciebie przygotowaną "przypadkowo" uszkodziła się na magazynie ( ͡°͜ʖ͡°)
akurat robiłem kiedyś tego katsu curry co dzisiaj robił tylko ten debil pociął to w kostkę i dziwi sie że za mało panierki, no pewnie że mało skoro to sie robi filety, tak jak schabowe, w całości!!! a potem kroi, #!$%@? przecież to wszystko jest w instrukcji napisane... no ale grubcio mądrzejszy #mocnyvlog
@bendarowski: potwierdzam ale co poradzisz jak mamy do czynienia z debilem, pewnie on jak to on pociął za szybko w kostkę nim się zorientował, że trzeba inaczej i już się nie chciało zasuwać do sklepu po kolejne piersi, dla niego jedyny sposób przyrządzania kurczaka to krojenie w kostkę, ciekawe kiedy się zjarzy, że można tłuczkiem je zbić i w bułce tartej usmażyć jak schabowego
@bendarowski: Hmmm, no to chyba jednak nie pomogę... U mnie zawsze nawet ciąg słupów jest złożony z pojedynczych elementów. Nie wiem jak do tego dotrzeć :/ Jak uda Ci się znaleźć rozwiązanie to daj znać, bo jestem ciekaw jak do tego dojść xD
No trudno ale dzięki za chęć pomocy :) Nie wiem czy będę dalej szukać czy to się da tak zrobić bo nigdy wcześniej tego nie potrzebowałem a teraz w sumie jednostkowa sytuacja bo sprawdzam czyiś projekt i chciałem mieć takie same grupy typowych słupów żeby trochę ułatwić sobie robotę no ale będę musiał sobie jakoś inaczej poradzić.
@bendarowski: jak śmiesz wytykać szafunci i klawiaturze jak robiOM kurczaka, masz Ty druszlaku troche godności? Tak trzymać, bo szkalowanie pontona to nie tylko obowiązek ale i przyjemność
@mikeywwa: no jednak jest w tym coś nadzwyczajnego ponieważ nasz ekspert jak sam powiedział robił kurczaka na chrupko, mięso rzucone na zimny tłuszcz nasiąknie tym tłuszczem a nie usmaży się na chrupko, z resztą widać jak puściło wodę i ten kurczak sie dusił a nie smażył jeśli robisz kurczaka na zimnej patelni to polecałbym dodać troszkę więcej oleju do marynaty i smażyć na suchej patelni a nie tak jak bebzun
mam program z książki w PDF (można kopiować) napisany w PRO/BASIC, to jest z 86 roku, podzielony na 8 dyskietek, pomógłby ktoś z odpaleniem tego albo w ogóle z ogarnięciem czy da się z tego co mam to uruchomić? #programowanie
@bendarowski: Ale go Marian podpuścił mistrzowsko. A ten debil oczywiście nie mając pojęcia o temacie - gada co mu ślina na język przyniesie. Zamiast powiedziec po ludzku NIE WIEM. Marian - piona, rąsia ( ͡°͜ʖ͡°)
#forzahorizon5