Wpis z mikrobloga

@remixs:

We're temporarily holding back the PS Plus Edition and the DRIVECLUB companion app to ease the load and traffic on the servers, so that we can improve connectivity and online play for everyone who already has the game. We're sorry that PS Plus members are having to wait longer and we will let you know as soon as the PS Plus Edition is ready for you to download.

Czyli nie
@kielonek: pieprzenie :) Roczna obsuwa, brak zapowiadanych funkcji, patch #!$%@? wie kiedy, a teraz pewnie nie spodziewali się, że ludzie będą chcieli pograć - no jak to kupili grę i chcą grać, WTF? Przecież mamy tylko jeden mały serwer, jak milion ludzi chce dołączyć? Dobra to ujebmy dostęp tym biedakom z plusa
@dawidf: Lubimy jak "tfurcy" sa zdziwieni zainteresowaniem ich produktem.. nie no karwa postawiliśmy serwer na zx spectrum bo myśleliśmy ze tylko my ze śfagrem będziemy grali...
@vlodar: No serio do czego mi w zyciu potrzebne konto na fb? To ze tam nie mam nie znaczy że jestem alternatywny. Wiele osób nie ma bo nie uważa go potrzebnego do czegośkolwiek
No serio do czego mi w zyciu potrzebne konto na fb?

@desygnat: A na przykład po to, żebyś nie musiał mieć wyrzutów do Sony o jakieś głupie IGN.

Nie, ale są serwisy z grami i mogli to wyslac do nich Np do ign.