Aktywne Wpisy

montezuma71 +33
To jest chyba najbardziej wstydliwy post w moim życiu.
Hej Mirki, chciałbym prosić was o pomoc. W życiu nie brałem nic za darmo, ale moja sytuacja jest obecnie beznadziejna. Mam 18 lat, tydzień temu wyprowadziłem się z patologicznego domu, gdzie moja matka i brat znęcali się nade mną. Całe życie musiałem mieszkać z alkoholikami, którzy skrzętnie niszczyli mi życie, ale ostatnia sytuacja przerosła wszystko - matka zniszczyła mi komputer bo wylałem na
Hej Mirki, chciałbym prosić was o pomoc. W życiu nie brałem nic za darmo, ale moja sytuacja jest obecnie beznadziejna. Mam 18 lat, tydzień temu wyprowadziłem się z patologicznego domu, gdzie moja matka i brat znęcali się nade mną. Całe życie musiałem mieszkać z alkoholikami, którzy skrzętnie niszczyli mi życie, ale ostatnia sytuacja przerosła wszystko - matka zniszczyła mi komputer bo wylałem na

JanDzbanPL +4
Zelenski ma wille w Miami za 34mln dolarów i biżuterię za 5,6mln dolarów, źle nie zarabiają na Ukrainie ( ͡° ͜ʖ ͡°) #ukraina
Babeczki, czym najlepiej pozbyć się szminki z białej koszuli? Nie chcę eksperymentować, bo koszuli szkoda, a zwykłe pranie nawet nie ruszyło tego cholerstwa. Ponoć jakaś tania, chińska szminka.
"Plamę ze szminki można usunąć za pomocą chlorku amoniaku lub alkoholu metylowego.
Jeśli zabrudzenie jest świeże, spróbuj je usunąć lakierem do włosów.
W przypadku zaschniętej plamy, warto wypróbować glicerynę.
Jeżeli plama powstała na sztucznej tkaninie, przed czyszczeniem natłuść ją wazeliną. Zabrudzenie należy zetrzeć watą lub płatkiem kosmetycznym, a następnie uprać ciuch w wodzie z ogromną ilością mydła. Mydło bywa naprawdę skutecznym odplamiaczem – możesz również zamoczyć tkaninę na całą noc
Jak nałożę odplamiacz w płynie, a na to pastę z odplamiacza w proszku to nie wyżre dziury?
Dobra, na razie samym płynem. Coś tam zeszło, ale osiadło na rękawie z drugiej strony. Urwał nać...
Chociaż nie ukrywam, że liczyłem na jakiś magiczny sposób, typu 'wystarczy skropić sokiem z cytryny i zniknie' [;
Co do czasu - mam bardzo mało białych rzeczy, trochę się zbierało. A uwierzyłem zapewnieniom, że to tania szminka i łatwo zejdzie.