Wpis z mikrobloga

Motocyklowy zlot wykopu!

WZYWAM WAS RYCERZE tfu.... motocykliści wykopu!

@GrabkaMan @Kordus @blubi_su @kontra @ktoosiu @Klopsztanga @Pendzel @gucias @Pimp69

Temat:

1.Chętni na zrobienie zlotu? Ogólnie mogę podjąć się organizacją tego zlotu, bo mam miejscówkę :) Miejscówka nie jest na 100% pewna, ale w razie czego w mojej miejscowości są tanio do wynajęcia domki (już kilka zlotów tam było ;]). Miejsce - okolice Skierniewic (centralna polska). Gdyby ktoś miał lepszą miejscówkę, jakieś ciekawe miejsce, lub inne propozycje - pisać!

2. Termin - sierpień?

3. Tworzymy własny kanał motocyklowy do ewentualnego ustalenia dalszych czynności?

4. Jak ktoś zna więcej motocyklistów z wykopu proszę wzywać do tego wpisu.

#motocykle #motoryzacja #zlot
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gadzinski: Co do miejscówki - blisko parku bolimowskiego, zapraszam z namiotami. Będę miał 2 łóżka w domku, ale to właściwie tyle.

AHA - a-----l, postaram się dostarczyć winiacze własnego wyrobu :D Ale oczywiście dla pewności było by dobrze jak by każdy polówkę sobie załatwił.

Będzie ognisko, będzie grill. Trochę szamy też postaram się skombinować.
  • Odpowiedz
@5th: Muszę Cię zmartwić, ale niestety na zlotach rzeczywiście jest zdecydowanie więcej facetów niż kobiet - z oczywistego względu, ale to się zmienia. Ja na łowickiej majówce widziałem sporo ładnych motocyklistek :)
  • Odpowiedz
@Gadzinski: Pomysl super, ja bylbym chetny. :) Nawet wpadlibysmy moze z moja kobieta (ladna, motocyklistka i ZAJETA) na dwa motocykle. :) Ale to jeszcze zobaczymy jak z terminem bo 13 sierpnia jest koncert SOAD. :P Jak znalazles zem motocyklista? :P

Edit: Ten glupek wyzej bedzie ze mna. :p
  • Odpowiedz