Aktywne Wpisy

maniek74 +111

baidu +20
Ciekawe podsumowanie dlaczego administracja D. Trumpa moze dazyc do krachu na gieldzie.
W skrocie:
- poprzednia administracja, pod koniec rzadow wyemitowla mnostwo krotkoterminowych obligacji, powodujac ze w ciagu nastepnych 6 miesiecy USA beda mialy do splaty dlug w wysokosci $7T (7 bilionow dolarow).
- obecnie w USA oprocentowanie 10 letnich obligacji jest rekordowo wysokie (ponad 4% a siegnelo nawet 4.8%). Takze refinansowanie dlugu na takich obligacjach byloby ogromnie kosztowne.
- zatem, zeby nie doprowadzic do
W skrocie:
- poprzednia administracja, pod koniec rzadow wyemitowla mnostwo krotkoterminowych obligacji, powodujac ze w ciagu nastepnych 6 miesiecy USA beda mialy do splaty dlug w wysokosci $7T (7 bilionow dolarow).
- obecnie w USA oprocentowanie 10 letnich obligacji jest rekordowo wysokie (ponad 4% a siegnelo nawet 4.8%). Takze refinansowanie dlugu na takich obligacjach byloby ogromnie kosztowne.
- zatem, zeby nie doprowadzic do

WZYWAM WAS RYCERZE tfu.... motocykliści wykopu!
@GrabkaMan @Kordus @blubi_su @kontra @ktoosiu @Klopsztanga @Pendzel @gucias @Pimp69
Temat:
1.Chętni na zrobienie zlotu? Ogólnie mogę podjąć się organizacją tego zlotu, bo mam miejscówkę :) Miejscówka nie jest na 100% pewna, ale w razie czego w mojej miejscowości są tanio do wynajęcia domki (już kilka zlotów tam było ;]). Miejsce - okolice Skierniewic (centralna polska). Gdyby ktoś miał lepszą miejscówkę, jakieś ciekawe miejsce, lub inne propozycje - pisać!
2. Termin - sierpień?
3. Tworzymy własny kanał motocyklowy do ewentualnego ustalenia dalszych czynności?
4. Jak ktoś zna więcej motocyklistów z wykopu proszę wzywać do tego wpisu.
#motocykle #motoryzacja #zlot
AHA - a-----l, postaram się dostarczyć winiacze własnego wyrobu :D Ale oczywiście dla pewności było by dobrze jak by każdy polówkę sobie załatwił.
Będzie ognisko, będzie grill. Trochę szamy też postaram się skombinować.
#gejparty :P
Tak serio to sam chętnie bym się na czymś takim zjawił gdybym miał motor :).
@gucias: Dzięki za zawołanie:)
Edit: Ten glupek wyzej bedzie ze mna. :p
@Tymi: GIT :D
@5th: no cóż zawsze można liczyć, że nie będzie kontroli po drodze :D
@obs_ordine: Geek Angels :D