Wpis z mikrobloga

Jaki jest sens grania w PlanetSide2? Człowiek farmi te certy, a i tak #!$%@? dostanie bo ktoś wydał niezdrowe ilości pieniedzy na sprzęt. No nie powiem, też tam wydałem parę € bo mi głupio, że na krzywy ryj jadę. Ale goście widać, że z kilka stów musieli wydać, jak nic. Do tego mam wrażenie, że gra trochę opustoszała..

Jakaś inna, równie miodna strzelanka z otwartym światem może? Co proponujecie?

#planetside2 #gry #fps
  • 22
@parsiuk: No widzisz, ja miałem kryzys wieku PlanetSide'owego taki sam jak Ty. Grałem w NC i się #!$%@?łem. W końcu zrobiłem sobie postać TR i... oh, nigga. Mam już 26 BR i wciąż latam z podstawowymi karabinami, bo innych kupować nie potrzeba. Początkowe bronie NC ssą pałę, natomiast w TR czuć w nich moc i faktycznie można fragować. Także nie odrzucaj PS 2, polecam stworzenie postaci TR i pogranie trochę. :)
@DaimonTheFrey: no ja mam BR 26 już. Spoko, bronie można ogarnąć jakoś. Założyłem postać TR, ale mi się kolory #!$%@?ą i za dużo swoich zabijałem. :D Po prawie 180 godzinach mam odruch "spustocisku" jak widzę kogoś z czerwonymi naszywkami.

@enkapsulacja: nie wszystkie. Jest kilka "premium" gnatów, które możesz mieć tylko za kasę. I wierz mi, są w #!$%@? przesadzone. Tego nie było w 2012, kiedy zaczynałem.

@DaimonTheFrey:

Każdy w końcu nawraca się i dołącza do TR :)

No, kwestia przekonań. :D Raczej nie zmienię strony.