Aktywne Wpisy
Yolooo +74
QueRev +2
Kilka tygodni używam Linuxa Minta i stwierdzam że to jest zajebisty system ale dla osób które nie potrzebują korzystać z windowsych aplikacji. Jest mega wygodny i czytelny, posiada więcej ustawień personalizacji niż Windows, ogólnie mega wygodnie korzysta się z tego systemu no ale...
Większość programów nie ma wersji na Linuxa, nie mogę korzystać z programu do montażu wideo, nie działa mój ulubiony emulator, na którym odpalałem stare gry a jak nawet znajdę
Większość programów nie ma wersji na Linuxa, nie mogę korzystać z programu do montażu wideo, nie działa mój ulubiony emulator, na którym odpalałem stare gry a jak nawet znajdę

Mieszkam w centrum Wrocławia - w rynku. Niestety w bloku jest stara infrastruktura i max co moge miec po kablu to 13mbit z netii. Dlatego mam zamiar korzystać z nielimitowanego abonamentu w play LTE (wiem, że po 100 GB jest limit). W mieszkaniu są 2 laptopy i teraz pytanie co wybrać i czym się to różni: Huawei E5372 E5377 E5170 E5180. Nie mam zamiaru w jakiś specjalny sposób konfigurować tej sieci.