Aktywne Wpisy

kaciejka +18
#debata panowie nie wiem skąd ten hejt na Metzena jak dla mnie zaorał wszystkich jak zwykle jedyny odpowiadał merytorycznie i sensownie na zadawane mu pytania, przykładał się do jak najwięcej treści w jak najkrótszym czasie. Większość kontrkandydatów zmienia własne zdanie bo widzi że chłop ma racje aczkolwiek nic z tego i tak nie wynika bo zazwyczaj nawijają makaron na uszy. Otwórzcie oczy przegrywy lewackie poglądy i zasilanie tej całej machiny

Osobą, która na przekór wszystkiemu praktycznie samodzielnie udowodniła, że da się to zrobić, portując #operamini na #windowsphone jest mój bardzo dobry kolega, Tomek
#programowanie #chwale #swiatpowinienwiedziec :)
Problemem jest dość ograniczone API które powoduję, że portowanie jest upierdliwe, ale nie niemożliwe.
Nie zmienia to faktu, że Microsoft nigdy nikomu nie bronił zrobienia własnej przeglądarki.
Zresztą już na WP7.5 można znaleźć UC Browser. Opera pojawiła się dość późno i aktualnie jest kiepściutka (niestety).
@themindcrusherHS: sam nie mam WP, więc nie mogę powiedzieć jak to wygląda u mnie... natomiast spokojnie... to jest dopiero bardzo wczesna beta ;)