Wpis z mikrobloga

@3mielu: To jest zestawienie opisujące dane newsy w skrócie, jeśli chcesz więcej informacji na dany temat to kliknij w odnośnik lub miniaturę i zapoznaj się z pełną informacją. Jeśli wszystkie 15 pełnych newsów umieścilibyśmy jeden pod drugim, zakopano by to za duplikat (niektóre był na wykopie), a drugie czytelnik znudziłby się po przeczytaniu kilku.
  • Odpowiedz
@WhatNext: Tak czy inaczej uważam, że paginacja służy głównie właścicielowi serwisu do nabijania wyświetleń reklam a nie dla wygody użytkownika. Zdecydowaną większość ludzi w-----a przeklikiwanie się przez 3 strony, żeby przeczytać artykuł mieszczący się na jednej stronie A4.
  • Odpowiedz
@3mielu: Jeśli wolicie posty bez paginacji to nie problem, skupimy się na ustawieniu minimalizacji punktów by lista nie była za długa a były wczytane od razu.
  • Odpowiedz
Zapraszamy do zapoznania się z Najciekawsze newsy tygodnia w skrócie #1 Gdzie w skrócie przedstawiliśmy najciekawsze 15 newsów zeszłego tygodnia okiem redakcji WhatNext.

@WhatNext: oglądając Waszą stronę odnoszę wrażenie że mój monitor z 24 cali skurczył się do 12 cali
  • Odpowiedz
@spluczka: Możesz opisać szerzej? Przed chwilą poszerzyliśmy stronę dla monitorów powyżej 19 cali. Więc wiele osób odnosi wrażenie, że strona im "urosła" ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Możesz opisać szerzej? Przed chwilą poszerzyliśmy stronę dla monitorów powyżej 19 cali. Więc wiele osób odnosi wrażenie, że strona im "urosła" ( ͡º ͜ʖ͡º)

@WhatNext: nie wiem, może to moje subiektywne wrażenie czy osobiste preferencje, ale w przypadku "skrótowców"/przeglądu newsów lubię mieć treść wycentrowaną pośrodku i nie przepadam za olbrzymimi zdjęciami/obrazkami, które przeszkadzają w lekturze kolejnych linii tekstu.

Tak jak to jest m.i.n na https://news.google.com/?hl=pl,
  • Odpowiedz