Aktywne Wpisy

Xtreme2007 +201
Po czym poznać, że jest praworządność poza uśmiechającymi się obywatelami?
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z

źródło: 4
Pobierz
Andrzej_Buzdygan +152
Dlaczego tak dużo osób w Polsce burzy się na ideę miast 15-sto minutowych? Przecież taka Warszawa to konglomerat właśnie takich mikro-miast. Taki Ursus na którym spędziłem połowę swojego życia: w promieniu 15 minut pieszo mam park, szkoły z każdego stopnia kształcenia, dworzec kolejowy, multum sklepów, przedszkola, dworzec kolejowy itp. 15 minut samochodem lub zbiorkomem i jestem w centrum handlowym, markecie budowlanym, meblarskim, kinie, centrum, na lotnisku. Co jest złego w tym, żeby
iso200... #fotografia #noca
źródło: comment_iNboARNAKIKndAIBmnnKcxw1seSO0FSI.jpg
Pobierzbtw. f/3.5, 2s, 22mm
zdjęcie z 2006 roku, gdy uczyłem się jeszcze. bez statywu, z kitowym obiektywem 18-55 bez IS, aparat w torbie, sytuacja "rób zdjęcie albo #!$%@?" i księżyc nawalający dokładnie prosto... pewnie zrobiłbyś lepiej, ale tego się nie dowiemy :)
a już rozumiem :)
nie w związku ale jeden z powodów to szumy przy niskim iso, a akurat nie miałem innego zdjęcia.
drugi powod to taki, ze padła (znaczy pierwszy).
rozumiem twoja uwage :) kajam się.
Dziękuję, że zechciałeś poświęcić swój czas na zwrócenie mej uwagi na ewidentną głupotę. Pozostawię ten wpis potomnym, żeby nie popełniali tego samego błędu i jako pamiątkę, która będzie mi przypominała, że jeszcze wiele nauki przede mną. (ja tak na serio, bez ironii!)
bo już chciałem usunąć, ale potem pomyślałem: eeee, nie będę swej głupoty zamiatać pod dywan, tylko muszę wnioski wyciągnąć. Widzisz, nikt inny na to nie zwrócił uwagi, tylko ty. Więc thx!