Wpis z mikrobloga

@cierpkiezale: możesz mieć rację, bo właśnie sobie uświadomiłem, że to nie jest oryginalne foto przecież. oryginał gdzieś zaginął w boju (w sensie na dysku z backupem), a inne fotki z tej nocy są ciemniejsze.

btw. f/3.5, 2s, 22mm
  • Odpowiedz
@cierpkiezale:

zdjęcie z 2006 roku, gdy uczyłem się jeszcze. bez statywu, z kitowym obiektywem 18-55 bez IS, aparat w torbie, sytuacja "rób zdjęcie albo #!$%@?" i księżyc nawalający dokładnie prosto... pewnie zrobiłbyś lepiej, ale tego się nie dowiemy :)
  • Odpowiedz
@cierpkiezale:

nie w związku ale jeden z powodów to szumy przy niskim iso, a akurat nie miałem innego zdjęcia.

drugi powod to taki, ze padła (znaczy pierwszy).

rozumiem twoja uwage :) kajam się.
  • Odpowiedz
@cierpkiezale: jak napisałem wyżej - kajam się i pokornie proszę o przebaczenie.

Dziękuję, że zechciałeś poświęcić swój czas na zwrócenie mej uwagi na ewidentną głupotę. Pozostawię ten wpis potomnym, żeby nie popełniali tego samego błędu i jako pamiątkę, która będzie mi przypominała, że jeszcze wiele nauki przede mną. (ja tak na serio, bez ironii!)
  • Odpowiedz
@cierpkiezale: ale ja serio :)

bo już chciałem usunąć, ale potem pomyślałem: eeee, nie będę swej głupoty zamiatać pod dywan, tylko muszę wnioski wyciągnąć. Widzisz, nikt inny na to nie zwrócił uwagi, tylko ty. Więc thx!
  • Odpowiedz