Wpis z mikrobloga

Co za typy z tych Grekonów to ja nawet nie... Wykupilem sobie wycieczke (znowu temat #zakynthos) wokol wyspy no ale najpierw musieli mnie dowiezc do innego miasta. Wsiadam do autobusu a kierowca jak jechal srodkiem drogi to jeszcze nic nie mialem, ale nagle jedzie obok autobusu jakis traktor. Oczywiscie to byl jakis miejscowy Grekopulos dobry kumpel kierowcy Athenopulosa i oczywiscie musieli sobie pomirkowac i tak k---a stoimy na srodku drogi autobusem :D, a obok traktor. Tamujemy caly ruch, a oni sobie w najlepsze opowiadaja i zbijaja piateczki xD. Inne grekony za nami stoja i sie patrza, nie ma spiny bo pewnie czekaja az sie zwolni miejsce zeby mozna pomirkowac na srodku ze swoim Fetopulosem z sasiedztwa #bekazgreka.

Jak mi sie jeszcze cos przypomni z mojej wyprawy a akurat wam sie to spodobalo to szukajcie pod tagiem #bekazgreka ;)

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kobzdycz: ech, wróciłem niedawno z krety. W miasteczku gdzie przebywałem nie widziałem ani jednej sprawnej sygnalizacji na przejściu czy na skrzyżowaniu. Za to pierdyliard angoli na quadach i drugi pierdyliard greków na skuterkach. Jeżdżą z takim luzem że tylko pozazdrościć, np. z drinkiem w jendej łapie. A ile ja się na śniadanie naczekałem bo się Brekfestusowi zaspało to tylko ja wiem.
  • Odpowiedz