Wpis z mikrobloga

Chciałbym kupić swój pierwszy, lepszy rower. Co polecacie? Czy ceny będą mniejsze ze względu na porę roku? Jeżeli chodzi o budżet to 1500 zł. Rower do jazdy po mieście i terenie. #rower
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wrzsien83: Jak nie masz nic ciekawego do napisania to odpuść sobie wstawianie nie śmiesznych obrazków. Wiem, że Mirko to śmieszki poza kontrolo, ale czasami ludzie chcą konkretnej odpowiedzi.
  • Odpowiedz
@Cypiss: Chodzi o mtb tak? Tak w sumie jeśli za 1500 to raczej nie będą się różniły. Na pewno nie polecam krossa(w 2 sezony swojego zajechałem, hexagon v3). Zawsze jeździłem na trekach i były w porządku, nie za bardzo wiem co jest teraz na topie. Jakaś merida, cube. Poczytaj recenzje najlepiej i to nie pierwszych lepszych osób tylko kogoś kto się zna na sprzęcie
  • Odpowiedz
@malapuma: Nie wiem co za miasto ale we wrześniu 90% producentów wypuszcza modele na 2015 i musi się dla nich znaleźć miejsce w magazynach. Oczywiście że jak do grudnia czegoś nie sprzedadzą to puszczą za półdarmo ale będzie to to czego nikt nie chciał, najczęściej nie bez powodu.
  • Odpowiedz
@Cypiss: Za 2.5k kupisz teraz markowego 29HT na pełnym Deore. Za jakieś 2k na Alivio. Można się jeszcze bez wstydu targować, w tej branży to normalka. Do niższych grup bym już nie schodził jak ma posłużyć lata przy "oszczędnym" serwisie.
  • Odpowiedz