Czy opłaca się wziac telefon na abonament? Jeśli tak to kto posiada najlepsza ofertę z najlepszymi telefonami? Chodzi mi o dostanie jakiegoś wmiare ciekawego telefonu przy niskim i dobrym abonamencie.
@Phater: Jak masz w plusie kilka rzeczy to masz -50% na abonament. Do tego -10 zł za coś tam, -10 zł za przeniesienie numeru i z abonamentu 90 zł robi się 35 zł
@Phater: Nie podałeś jakiego telefonu oczekujesz - ciekawy niezbyt dużo mówi.
Ani w jakiej kwocie abonament Cię interesuje - niski to pojęcie względne.
Ani nawet w jaki sposób używasz telefonu - oferta z nielimitowanymi rozmowami do wszystkich będzie beznadziejna dla kogoś, kto tylko wysyła tylko smsy.
@Detharon: to nie dla mnie tylko dla koleżanki. Wpadł jej telefon do soku i juz nie do uratowania. Ona głownie telefonu używała do smsowania. Rzadko kiedy rozmowy telefoniczne. Czasami internety przegladala. Jj poprzedni tel to Nokia 500. Abonament do 40 zł.
#telefony #abonament #pytaniedlaeksperta
o losie xDDD
ja tam biorę najtańszy abonament z sim, i telefony kupuję w sklepie, na to samo wychodzi
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ani w jakiej kwocie abonament Cię interesuje - niski to pojęcie względne.
Ani nawet w jaki sposób używasz telefonu - oferta z nielimitowanymi rozmowami do wszystkich będzie beznadziejna dla kogoś, kto tylko wysyła tylko smsy.
Do tak niespecyficznych pytań używaj tagu #pytaniedojasnowidza