Aktywne Wpisy
Wytłumaczcie mi czemu ludzie kupują szeregówki, albo bliźniaki.
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
źródło: dom bliźniak
Pobierz
patryqo +585
To jest normalne? U was też? Bo mi sie już pierodoli od tego #rownouprawnienie i nie wiem co jest normalne a co nie(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ogłaszam wam wszem i wobec, że takie obliczenia (np. projekcja przychodów budżetowych po likwidacji podatków dochodowych) dostaniecie jak tylko KNP wejdzie do sejmu i będzie miał dostęp do ministerstwa finansów.
A do tego czasu
#knp #oswiadczenie #lewackalogika
@Nuuk: Projekcję przychodów robi się na podstawie najświeższych danych z GUS, NBP, EUROSTATU, US, ZUS, KRUS itp. W ministerstwie mają odpowiednich ludzi i komputery do robienia takich wyliczeń. Bez takich narzędzi można co najwyżej wróżyć z kryształowej kuli.
Nikt z zewnątrz nie może sobie przyjść do ministerstwa i powiedzieć "Proszę mi to obliczyć, bo potrzebuję te wyliczenia do kampanii wyborczej".
@talk-show: To jak to tak - "wszystkich won" czy jednak są kompetentni ludzie w ministerstwie. Zdecydujcie się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym wyliczenia tych wszystkich instytucji sa potrzebne do szacowania krótkoterminowych wpływów różnych zjawisk na gospodarkę. ;]
Jak ktoś robi projekcję na 10 lat to nie potrzebne mu dane akurat z 2 kwartałów tego roku
1. Każdą ustawę, która ma wpływ na budżet i którą się przepycha przez sejm jest wyliczana w ministerstwie finansów. KNP nigdy nie mówiła że zlikwiduje wszystkie etaty urzędnicze. Tak jak nigdy nie mówiła ze zlikwiduje wszystkie podatki.
2. Nikt ci nie będzie robił projekcji na 10 lat skoro w każdej chwili UE może zbankrutować.
3. Amatorsko zrobione wyliczenia przez KNP prawie na pewno będą miały spory współczynnik odchylenia.
Po wuj
Najpierw napisać ustawę a później sie zobaczy. Slodkie 8-)