Aktywne Wpisy

Caracas +88
Zauważyłem ciekawe zjawisko społeczne.
Wszystkie moje koleżanki, które kończą pewnien wiek w życiu około 38 lat (ta liczba jest ruchoma ale tak w granicach maksymalnie 2 lat +-) i nie mają dzieci przechodzą coś niezwykłego.
Każda jak jedna na siłę zaczyna w pewnym momencie swojego życia na siłę udowadniać każdemu w rzeczywistości oraz na social mediach jak to wspaniałe żyje się bez dzieci. Totalnie na siłę wciskając wszędzie gdzie się da tą bajeczkę.
To
Wszystkie moje koleżanki, które kończą pewnien wiek w życiu około 38 lat (ta liczba jest ruchoma ale tak w granicach maksymalnie 2 lat +-) i nie mają dzieci przechodzą coś niezwykłego.
Każda jak jedna na siłę zaczyna w pewnym momencie swojego życia na siłę udowadniać każdemu w rzeczywistości oraz na social mediach jak to wspaniałe żyje się bez dzieci. Totalnie na siłę wciskając wszędzie gdzie się da tą bajeczkę.
To

balatka +66

źródło: temp_file5790980533187560689
Pobierz
@Jonarz wyrobi się wcześniej z #losowosc, więc prawdopodobnie wejdę na antenę szybciej. Spokojnie, właściwa audycja zacznie się o 21, po prostu będzie sobie leciała dodatkowa muzyczka w zapowiadanym klimacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam!
@an21 @emilyem @foxmurder @hornat89 @Wyrewolwerowanyrewolwer @japer @kultowa @Blaskun @johanneskate1 @dopeboy @JezdziecMiedziany
@a_ja_kocham_rewolucje, @bambo, @bury256, @cherrycoke2l, @Creep, @Cripex, @daniio33, @DiscoKhan, @dzanek
@gabriel-bryju, @gloom, @gosvami, @Grouplove, @hakuna-matata, @InzMovi, @Irydi0n, @jestem-tu, @Jonarz,
@Kuork, @lennyface, @leworwel, @lomir, @Lukassz, @Marpop, @max1m0-, @mentosh, @Metsan, @
@quba74, @RatownikMagiczny, @Ray, @razornfs, @rimyi, @Rincewind, @SirPsychoSexy, @skreecz
@parodiaczlowieka: raduję się, za sekundkę wbijam :)
@Kozak_Lkr: #obgadujo