Aktywne Wpisy

Też tak macie, że jak jedziecie samochodem, to "bawicie się" w coś takiego, żeby jak najrzadziej używać hamulca, i starać się manipulować głównie gazem i biegami?
#samochody
#prawojazdy
#samochody
#prawojazdy
#famemma #youtube
Analiza walki Goha vs Nikita
Ludzie czy was naprawde nie #!$%@??
Osadzacie walke miedzy bardzo chuda dziewczyna 19 lat i 50 letnia baba ktora warzy okolo 20kg wiecej?
To jest naprawde duzy przeskok.
Nie jestem za Nikita, ktora jest poprostu glupiutka, i chce sie wybic zdobyc kase, i koniec koncow skonczy na onlyfans czy podobnych rzeczach, ale jak mozna mowic, ze Goha wyleczyla sie z alkoholizmu dzieki sportowi itp
Ona
Analiza walki Goha vs Nikita
Ludzie czy was naprawde nie #!$%@??
Osadzacie walke miedzy bardzo chuda dziewczyna 19 lat i 50 letnia baba ktora warzy okolo 20kg wiecej?
To jest naprawde duzy przeskok.
Nie jestem za Nikita, ktora jest poprostu glupiutka, i chce sie wybic zdobyc kase, i koniec koncow skonczy na onlyfans czy podobnych rzeczach, ale jak mozna mowic, ze Goha wyleczyla sie z alkoholizmu dzieki sportowi itp
Ona
@Adrian77, @alealeksandra, @Ardeni, @a_ja_kocham_rewolucje, @cherrycoke2l, @Creep, @daniio33, @DiscoKhan, @dzanek, @dzejdzejdzej, @dziemniak, @emilyem, @encoree1337, @Endrius, @ereswude, @Famina, @fasfsrheeahgdfhds2, @gabriel-bryju, @gloom, @gosvami,
Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
@Grouplove, @InzMovi, @Irydi0n, @jestem-tu, @johanneskate1, @Kamilos456, @karczujmy_i_orajmy, @karishma, @Kisieliusz, @kokus, @Kozak_Lkr, @Kressska, @kultowa, @Kuork, @lennyface, @leworwel, @Lukassz, @Marpop, @max1m0-, @McHochla,
@mentosh, @Metsan, @Migfirefox, @millo216, @neib1, @nexe, @niedzwiedzica, @NutsCracker, @parodiaczlowieka, @pawlik90, @plazma, @polusiowa, @Possen, @Pro100wryj, @przecier, @quba74, @RatownikMagiczny, @Ray, @razornfs, @s87,
@SiarkoWodor, @SirPsychoSexy, @skreecz, @slonio121, @SteveDogs, @Stopa_Stefana, @Tropek, @Trzesidzida, @WykopowyOdwykToSciema, @Wyrewolwerowanyrewolwer, @Wysztiglowany, @zordziu,
kopiowałem z automatu, nie ja to pisałem