Wpis z mikrobloga

#gry #mmorpg #mmo #rpg Mirosławy, chcemy z RóżowymPaskiem zagrać w to słynne MMO na dwóch komputerach. Szukam gry która "pójdzie" na wolniejszym sprzęcie: intel dual-core 2.2, RAM 2GB + ready bost 4GB, zintegrowana grafika Intell. Nie podoba się LoL, WoW za drogo - 90 zł miesięcznie za dwa konta. Szukamy raczej czegoś darmowego może Neverwinter Online? Jakieś propozycje jeszcze?
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zbii777: szczerze to nie chc mi sie sciagac a i tak by to nic nie zmienilo bo mam i5+GTX660, ale gralem na poprzednim kompie jeszcze bedac na studiach... procesor byl jednoredzeniwoy grafiki nie pamietam ale jakas tandeta i dalo sie grac spokojnie i to kladac spory nacisk na multi bo gralo nas 3 w pokoju
  • Odpowiedz
@pablas @ZielonePalto @franaa - ludzie, czy w Diablo 3 będę mógł zagrać na dwóch komputerach razem? Chodzi mi o takie granie jak np. w WoW razem z RóżowymPaskiem wchodzimy na ten sam serwer i idziemy sobie razem wycinać w pień potwor. Czy ta gra tak nie działa? Neverwinter, LOTR, Lineage II nie bardzo poszło. Dramat.
  • Odpowiedz