Wpis z mikrobloga

@sciana: czy juz premier wydal oswiadczenie, ze podpalacz co prawda narodowosci i paszportu ukrainskiego ale absolutnie nie mozna tego ekstrapolowac na reszte ukraincow bo to po prostu jedna osoba, ktora ulegla rosyjskiej propagandzie i dala sie przekupic?
  • Odpowiedz
ochroniarze mieli wszelkie wymagane przepisami grupy inwalidzkie

@sciana: w Polsce ogólnie szanowanie prawa pracy się nie przyjęło, ale to że ochroniarz ma grupę inwalidzką to akurat pewnik
  • Odpowiedz
nie mozna tego ekstrapolowac na reszte ukraincow bo to po prostu jedna osoba, ktora ulegla rosyjskiej propagandzie i dala sie przekupic?

@Instrybutor_z_Orlenu: No pewnie, tak jak nie uważamy wszystkich Polaków za naiwnych idiotów pomimo Twojego istnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@saib75 To chyba jasne, że jeśli to ruscy to gdyby mieli ukraińskie papiery to by nie mogli, na chłopski rozum ja jestem Polak i mam papiery polskie, sprawdźcie sobie wy też tak macie i z tego co wiem nie można sobie wybierać tak o, włączcie myślenie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
czy juz premier wydal oswiadczenie, ze podpalacz co prawda narodowosci i paszportu ukrainskiego ale absolutnie nie mozna tego ekstrapolowac na reszte ukraincow bo to po prostu jedna osoba, ktora ulegla rosyjskiej propagandzie i dala sie przekupic?

@Instrybutor_z_Orlenu: A jak ekstrapolujesz dwóch Polaków co zakład zbrojeniowy w Czechach podpalili?
Łatwo się łapiecie na ruską zarzutkę. Oczywiście że będą ludzi z Ukraińskim paszportem używać do sabotażu w PL żeby manipulować idiotami.

Powiedz
  • Odpowiedz
@sciana: heheszki, heheszki, a WB Electronics to nasza najważniejsza firma dronowa, a drony to przyszłość. To ośmiesza polskie służby do poziomu tych lejących się policjantów na stacji paliw albo na poziomie tego asa od granatnika.
  • Odpowiedz