Aktywne Wpisy

The_Rainman +4
Ostatnio dostałem mandat od straży miejskiejza parkowanie na chodniku, w miejscu gdzie staje od 20 lat i nikt nigdy się nie przyczepił. Przyszedł list ze zdjęciem.
Pojechałem do straży miejskiej, żeby wyjaśnić o co chodzi i odrazu jakiś tam koleś prowadzący tą sprawę mnie zaprosił gdzieś do pokoju. Okazało się, że jeździ koleś po mieście i robi zdjęcia wszystkich zaparkowanych samochodów i zgłasza przez aplikację. Opowiadał mi jak to nie mogą się za
Pojechałem do straży miejskiej, żeby wyjaśnić o co chodzi i odrazu jakiś tam koleś prowadzący tą sprawę mnie zaprosił gdzieś do pokoju. Okazało się, że jeździ koleś po mieście i robi zdjęcia wszystkich zaparkowanych samochodów i zgłasza przez aplikację. Opowiadał mi jak to nie mogą się za

AncientBaldSkull +97

Ja bym wybrał pampasowca grzywiastego, zwanego też wilkiem grzywiastym. Ni to wilk, ni to lis, ni to sarna, pochodzi z Brazylii i zachowuje się jak przerośnięty husky, idealne do zabawy na odstresowanie. Widziałem takie dwa w Gdańsku, ale akurat drzemały i nie chciały się bliżej pokazać.
#kononowicz #patostreamy
źródło: obraz
Pobierzźródło: 1787060628056
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: 1000019697
PobierzA potem @bellacavem przychodzi pisać o olkoholu i humor zepsuty... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A o olkoholu to ciągle @Pianownica97 pisze.
I jeszcze mnje oznacza w tych swoich wpisach, wywołuje mnje do tablicy a wszyscy wiedzą, że ja od maleńkości nie piję piwawinawódki .
A jak ja zapytał Ciebie, co u Irki, co u ptaszników to słowa nie napisałaś. I kto tu komu humor psuje? Jak smutno Tobie to sobie włącz filmik