@Rustyyyy: nażreć się jak świnia to wcale nie wychodzi drogo, pierwsze foto to z all-inclusive gdzie wpierd...lałem jak knur do tego piłem podły a-----l, pocilem się tluszczem i czułem jak g---o.
@Rustyyyy: ja zaczynam chudnąć dopiero jak trzymam deficyt przy 2100kcal, jestem gornikiem zapieprzam fizycznie.
Normalnie jadłem kolo 3000-3200 dziennie i powoli się upasłem jak prosiok.
Zapotrzebowanie mam w granicach 2900-3000. No do tego dochodził a-----l, kilka piwek w weekend jakaś słona przekąska i budzisz sie pewnego dnia, ptrzysz w lustro i zastanawiasz kiedy to stalem się taką bchratą bedłą przebrzydłą.
Chłop zrobi smutną minę na sali sądowej, dostanie pięć lat bo niekarany, za dobre sprawowanie wyjdzie po 3, kupi kolejnego golfa i skasuje następną rodzinę.
#redukcja #odchudzanie #dieta
źródło: 3101
PobierzZajebiście wyglądasz! Tak trzymaj.
@Kloanj: Tak trzymaj, nie poddawaj się! :)
Gratulacje! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@Rustyyyy: akurat wiecej otyłych jest na wsi i biednych bo kupują niskiej jakości żarcie.
@Kloanj: fajnie ci idzie. Ja 21% tkanki tluszczowej i też powoli idzie w dół, kwestia nowych nawyków i cierpliwości
Normalnie jadłem kolo 3000-3200 dziennie i powoli się upasłem jak prosiok.
Zapotrzebowanie mam w granicach 2900-3000. No do tego dochodził a-----l, kilka piwek w weekend jakaś słona przekąska i budzisz sie pewnego dnia, ptrzysz w lustro i zastanawiasz kiedy to stalem się taką bchratą bedłą przebrzydłą.
Po wypiciu całej lodówki w dwa tygodnie nie przytyłem