Aktywne Wpisy
Gilgamesz69 +114
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

sxilll +142
Chłop co się śmieje z Lewandowskiego, że jest nikim bo nie wygrał Copa America. Śmiechu warte
#mecz
#mecz
źródło: 1FF3F500-15F1-4BAC-9E6C-F60D7C4066C3
Pobierz

Odnośnie tego miejsca, to jest brzydkie i nastawione na golenie katoli z hajsu, a strefa "rekreacyjna" przypomina Krupówki. Ilość odklejeńców którzy tam pielgrzymują przeraża( bo jakiś banda dzieci przedawkowała vibovit i miała wizję XDDDD). Najbardziej zaskoczyli mnie pokutujący templariusze, którzy wchodzili na górę na kolanach. ( Normalnie spacerem 20-30min )
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #thebestofmirko
źródło: 1000011479
Pobierzźródło: 1000011476
Pobierz@kadves: nie no to idealne miejsce dla odklejencow, wiara koreluje negatywnie ze zdolnosciami intelektualnymi, wiec to są miejsca stworzone przez glupich dla glupszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W latach 80. i 90. (m.in. przez zespół francuskiego onkologa i chirurga, prof. Henriego Joyeux, oraz włoskie komisje medyczne) wizjonerów podłączono do aparatury (EEG, EKG, badanie ciśnienia, odruchów źrenic). Z medycznego punktu widzenia eksperymenty te potwierdziły jedynie, że:
Nie ma celowego oszustwa w danym momencie: Wizjonerzy nie udają, że nie mrugają, gdy świeci im się w oczy silnym światłem (nie rejestrowano odruchu źrenic).
Komentarz usunięty przez moderatora
@kadves: dlaczego obrażasz Morawieckiego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co ciekawe, (aż poszukam cytatu, bo czytałam to
To to samo.
@wujcio_dobra_rada: chyba do miejsca religijnego z Temu
Komentarz usunięty przez moderatora