Aktywne Wpisy

Rad-X +58
Ja p------ę xD
https://x.com/PKP_PLK_SA/status/2095535760376033484
#polskiedrogi #stopcham #pkp #trzecieoko
https://x.com/PKP_PLK_SA/status/2095535760376033484
#polskiedrogi #stopcham #pkp #trzecieoko

patinete +47
Jaka jest najgorsza rada od "autorytetu”, w którą uwierzyliście?
U mnie klasyk: "Idź na stabilne studia, potem znajdź bezpieczną posadę w urzędzie/korpo i przepracuj tam trzydzieści lat do emerytury”. Brzmiało rozsądnie, dopóki zderzenie z rzeczywistością nie pokazało, że "stabilność” oznaczała stagnację, minimalne podwyżki i wypalenie zawodowe już przed trzydziestką.
A jak było u Was? Jaką najgorszą radę dostaliście od kogoś, kogo uważaliście za mądrzejszego, i ile zajęło Wam zrozumienie, że to bzdura?
U mnie klasyk: "Idź na stabilne studia, potem znajdź bezpieczną posadę w urzędzie/korpo i przepracuj tam trzydzieści lat do emerytury”. Brzmiało rozsądnie, dopóki zderzenie z rzeczywistością nie pokazało, że "stabilność” oznaczała stagnację, minimalne podwyżki i wypalenie zawodowe już przed trzydziestką.
A jak było u Was? Jaką najgorszą radę dostaliście od kogoś, kogo uważaliście za mądrzejszego, i ile zajęło Wam zrozumienie, że to bzdura?
źródło: lw1
Pobierz

Kręcenie po Poznaniu, a dwie ostatnie to moje pierwsze w tym roku #100km i 57 w okolicach Bielska jako próba sprawdzenia o co chodzi z tymi górami zakończona refleksją, że na Przegibek jestem jeszcze za gruby i za słaby. Ale za to będę miał się do czego porównać w przyszłości.
Jedna 100+ dzieli mnie od kwadratu 23 albo nawet 24
Total tiles: 2850(+61)
Max cluster: 1359(+40)
#rowerowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki | FAQ
źródło: khLCv7JfrEa7w-BwkpCecUUUoBydl8lgzg1NRuV8yU0-2048x1153
Pobierz@kuraku: poka mapę
źródło: Zrzut ekranu 2026-08-17 140318
Pobierz"Najgorsze" jest to, że większość tego ternu raczej zjeździłem, ale pre endomondo itd., więc nie mam dowodów.
Dziś zostaje tylko ryzyko mandatu, ale od 2022 podobno żandarmeria zrobiła się dość czuła pod względem wtargnięć na poligon XD Choć uczciwie przyznam, nie próbowałem.