Aktywne Wpisy

MonsieurLaBoule +59
o takie #kuchennerewolucje nic nie robiłem
pan konrad absolutna topka czarnych charakterów tego programu
pan konrad absolutna topka czarnych charakterów tego programu
takijeden123 +8
#raportzpanstwasrodka Było pisane, że prezes się boi jeździć to w końcu wsiadł i pojechał do najbliższej wsi żeby pokazać hejterom, że to nie prawda.

To pewnie jeszcze z początków gatunku, chłopy jak szli na polowanie to musieli mieć oczy dookoła głowy, bo jak jakiś
@WielkiNos: to proste, Watsonie: badania łżą pod tezę. Względnie: badania są różne ale do publikacji idą te które wspierają obraz ciągłej patriarchalnej mizoginistycznej przemocowej opresji. Zwykłe marksistowskie dziel i rządź.
@to_jest_zbyszek: no właśnie nie, bo ja mam dokładnie tak, jak ty. Widzę wszystkie te rzeczy. W sklepie nie mam problemu nakładać sobie towar i jednocześnie przesunąć wózek gdy ktoś przechodzi. Różnica między mną i niebieskiem jest taka, że on ma to jeszcze bardziej rozwinięte w terenie bo potrafi różne rzeczy dodatkowo przewidywać i szybciej reaguje. Trochę się od niego
@to_jest_zbyszek: jak ja to znam. Ostatnio mówię niebieskiemu żeby kupił makaron lasagne. Dzwoni i mówi, że nie ma. Mówię do niego, że niemożliwe i żeby zrobił mi zdjęcie półki
@WielkiNos: XDXD this is do pure