Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +289
A pamiętacie jak grożono, że jeżeli postulaty lekarzy nie zostaną spełnione, to wyjadą oni z Polski i nie będzie miał kto leczyć ludzi?
Z perspektywy czasu taki wyjazd do Niemiec mógłby się wiązać z mniejszymi zarobkami niż w Polsce xD
Zarobki szwajcarskie, jakość usług na poziomie jakiegoś Azerbejdżanu
#lekarz100k #heheszki #konowalposting
Z perspektywy czasu taki wyjazd do Niemiec mógłby się wiązać z mniejszymi zarobkami niż w Polsce xD
Zarobki szwajcarskie, jakość usług na poziomie jakiegoś Azerbejdżanu
#lekarz100k #heheszki #konowalposting
źródło: 4EF77FAC-F38A-4972-8974-E529525A07B7
Pobierz
akordeon01 +68

Szkoda że to tak krótko trwa
A spróbuj Montale Full Incense - cieplejszy kadzidlak ale tańszy więc można więcej aplikować bez żalu. Ja używam balsamu z Neutrogeny jako podkład.
Tu masz
Bardziej czuć wanilię, kupuj odlewkę a nie.
@cebuloman masz na stanie?
@Famine: polecam Bohoboco Olibanum Gardenia
Na razie sobie radzę albo Montale Red Aoud + Full Incense albo właśnie Spicy Amber. Ale dzięki, ogarnę.
Mam Full Incense i mogę polać po 3/ml. French Avenue - Spicy Amber mam próbkę(mogę puścić dalej), testowałem ostatnio. Ja tam róży nie czuję ale dla mnie to jest taki raczej ciepły i słodki kadzidlak bardziej w gourmandową stronę podobnie jak Encens Suave. Ale za tą cenę i jak na araba to całkiem pozytywne wrażenie na mnie zrobił. Z takich najtańszych kadzidlaków "kościelnych" jest też rodzime Nou -
Nou miałem, świetny jest na codzień po bułki czy do sklepu. Gdyby miał lepsze parametry to byłby kozak zapach