Wpis z mikrobloga

@7ujMejster: Ja zrobiłem wazektomie, ale zaraz po urodzeniu się synka xD Oczywiście żadnym antynatalem nie jestem. Synek to najlepsze co mi się w życiu przytrafiło. Ale nie chcemy mieć więcej dzieci ze względu na wiek i przebytą ciążę. Za duże ryzyko.
  • Odpowiedz
  • 4
@Famine: zabieg w piątek i od tego czasu 2x pierwszej nocy coś przybolalo w jajkach (2-3min pobolewania ale lajtowo, nie taki ból jak się dostało piłką w jajkiii ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i do dziś narazie nic, bez obrzęków i spuchnięć jakichkolwiek.
  • Odpowiedz
  • 2
@7ujMejster

@Famine: zabieg w piątek i od tego czasu 2x pierwszej nocy coś przybolalo w jajkach (2-3min pobolewania ale lajtowo, nie taki ból jak się dostało piłką w jajkiii ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i do dziś narazie nic, bez obrzęków i spuchnięć jakichkolwiek.

I oby tak dalej, zdrówka
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy: jak robił wazektomie to najpewniej ma partnerkę/czasem bzika więc nijak to się ma do typowego przegrywa który nawet nie musi nic robić bo nawet za rękę nigdy nie trzymał
  • Odpowiedz
@sauron-saga: bo dzieci to jest super sprawa ale jesli ma sie hajs. Jak sie jest etatowcem niewolnikiem i nawet nie ma czasu z synem spedzic czasu jak sie w wakacje nudzi bo trzeba pracowac na sile te 8h to naprawde nie ma sensu tak zyc
  • Odpowiedz