Aktywne Wpisy

Ytarka +120
Takiego oto dziada ostatnio zmalowałam.
Jestem sobą mile zaskoczona, bo nie dość że po takiej długiej przerwie, to jeszcze, jak nigdy, tego chłopa zrobiłam na strzała - nic nie poprawiałam, nie rozpłakałam się w połowie, że wszystko z------m. Po prostu zaczęłam i skończyłam xd W dodatku uznałam, że nawet ładnie chłop wyszedł, a metaliczna farba, która była pomyłką w zakupie, okazała się Game changerem do cieniowania tych szmat.
I może nie jest
Jestem sobą mile zaskoczona, bo nie dość że po takiej długiej przerwie, to jeszcze, jak nigdy, tego chłopa zrobiłam na strzała - nic nie poprawiałam, nie rozpłakałam się w połowie, że wszystko z------m. Po prostu zaczęłam i skończyłam xd W dodatku uznałam, że nawet ładnie chłop wyszedł, a metaliczna farba, która była pomyłką w zakupie, okazała się Game changerem do cieniowania tych szmat.
I może nie jest
źródło: IMG_1125
Pobierz
tehniick +24
#mecz Mapa by nie dostać w morde.
źródło: HRJJbylWoAAeZal
Pobierz

„U mnie sie na dobre rozkręciło fluo, jest około 3 miechów 20mg i k---a muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem. Pewnośc siebie, bajerka, zajebisty humorek ciągle, jakis taki bardziej kontaktowy jestem, generalnie cud miód. (...) samo działanie na psyche REWELACJA. (...) Generalnie kreatywność mocno zwiększona.”
(Aktualizacja po pół roku): „Kolejny apdejt, biore juz prawie pol roku fluo, i musze rzec ze rewelacja. Zadnych problemów nie ma, spi się cudownie, lepsza regeneracja, rano jak wstaje nie ma zamuły. Pewnosc siebie, kontaktowosc, otwartość, więcej energii i motywacji. Poprostu strzał w 11 :)”
„Dzialanie przeciwdepresyjne bardzo wyraźne. W zasadzie od razu zacząlem brać 40mg/d do tego piracetam i szybko wrócilem do normalnego życia (ze 2 tygodnie, do pelnej poprawy ze 2 miesiace), a mialem naprawdę cieżką depresję. (...) Tym razem bylem pozytywnie zaskoczony, zniknęły ponure myśli, mialem wielką motywacje do dzialania, po prostu pierwszy raz całkowicie pozbylem sie depresji. (...) Bardzo dobrze oceniam fluoksetrynę.”
„Na mnie fluoxetyna dziala wzorowo, a biore ten lek juz kilka lat. Samopoczucie na wielki plus, duze libido no i najwazniejsze, po depresji ani sladu. Dodam moze ze biore jeszcze, prometazin i amisulprid, oczywiscie z przepisu lekarza.”
„Mogę się wypowiedzieć po 2 msc brania w dużych dawkach prozacu(...) Działa rewelacyjnie. Śmieje się z byle czego, wszystko mnie rozśmiesza, mam większy power do życia, żadnych skutków ubocznych poza brakiem apetytu(ale to chyba na +) Same pozytywy. Prozak wymiata!!”
„Na mnie fluoksetynka działa zawaliście. 0 depresji. A biore Andepin w dawce 40 mg dziennie. (...) Fajne jest po fluo nie tylko pobudzenie ale też uspokojenie. Tak jak mówie na mnie to działa i nie mam depresji a chyba głównie to sie liczy a nie jakieś tam wybitne euforie. (...) Biore fluo od trzech lat po dwie kapsułki z rana. Nie mam myśli samobójczych.”
„Drugim razem dociągnąłem do końca - przez 8 miesięcy wyleczyłem się z problemu depresji. A teraz? Teraz znam swoją wartość i cieszę się że dostałem fluo, choć fakt faktem że na poprawę czekałem ponad miesiąc.”
„Dziś mija 74/75 dzień terapii na 20mg fluo. (...) Jedyne co mogę stwierdzić to to że po prostu czuje się dobrze, jak "normalny" człowiek na pewno lepiej niż przed terapią. Od półtora miesiąca już gonie smoka codziennie rano - ani razu sobie nie odpuściłem [bieganie]. (...) Ogólnie to jest stabilnie, dobrze i przedewszystkim cały czas do przodu. Już mam ogólnie obrany taki główny cel w moim życiu (nareszcie).”
„W dzień minela mi sennosc i czuje sie bardziej naspidowany mimo przebudzen , wystarczy jedna zwykla herbata i z---------m jak po dwoch energetykach (...) ztreszczajac z perspektywy 2 miesiecy OCD wylaczyla na 80% .”
„Ja fluo(andepin) biorę już od 2 miesięcy na początku brałem 20 mg doba potem 40 mg doba i zauważyłem, więcej wigoru u siebie stałem się bardziej otwarty dla ludzi jakbym z introwertyka przeszedł na extrewertyka (...) jak o czymś pomyślę o czymś złym to mam poczucie winy itp. i ciągle o tym myślę, a po fluo(andepin) mi to przeszło (...) jestem po fluo pewniejszy siebie nie mam takich lęków.”
„Brałem fluoksetynę przez rok kiedyś (Bioxetin) zaczęła działać po 4 tygodniach tak konkretnie. Żadnych tam euforii, ale chce się coś robić, bardzo dobra na depresję.”