Aktywne Wpisy

CzytamBomoge +28
Gdybyś mógł wymazać z pamięci jedno dzieło kultury, żeby przeżyć je znów po raz pierwszy - co wybierasz?
Gdyby istniał przycisk pozwalający skasować z głowy całą znajomość jakiejś historii, żeby znów poczuć ten sam szok, zachwyt albo gęsią skórkę jak za pierwszym razem - co byś usunął? Jaka książka, film, muzyka, serial albo gra sprawiły, że po wszystkim siedziałeś w ciszy, patrząc tępo w ścianę i żałując, że nigdy więcej nie poczujesz
Gdyby istniał przycisk pozwalający skasować z głowy całą znajomość jakiejś historii, żeby znów poczuć ten sam szok, zachwyt albo gęsią skórkę jak za pierwszym razem - co byś usunął? Jaka książka, film, muzyka, serial albo gra sprawiły, że po wszystkim siedziałeś w ciszy, patrząc tępo w ścianę i żałując, że nigdy więcej nie poczujesz
źródło: 01
Pobierz
ryjek201 +747
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

187 cm / 77 kg
Jestem lekko skinny fat, przez ostatnie kilka miesięcy gównodieta i się zalałem na brzuchu.
Chciałbym zgubić trochę tego brzucha - fast foody i gazowane od jutra znikają, ale jednocześnie wyrobić sobie trochę mięśni, zwłaszcza od pasa w górę, kończyny mam raczej szczupłe.
Podstawowe pytanie - deficyt kaloryczny czy nadmiar kalorii? Mniej węgli, tłuszczu, więcej białka? Bo widzę tutaj pewien konflikt interesów - tracić na brzuchu, ale rozbudowywać resztę ciała.
Biegam lub jeżdżę na rowerze 2-3 razy w tygodniu, jakieś FBW w domu z hantlami czy na siłowni też mogę robić.
Wszelkie tipy mile widziane, dziękuję Wam z góry.
#silownia #dieta #mikrokoksy
Każdy truje o masach redukcjach, kulturyści za dyche xd, a wystarczy tylko być aktywnym fizycznie człowiekiem i mieć trochę mięśnia żeby kalorie się same paliły