@login0654: najlepsze, że czytasz to i wiesz o jaką "kulturę" chodzi. Chciałbym zapytać jakiegoś lewusa czy to już rasizm? A może nienawiść do ludzi co czynią krzywdę innym?
Chciałbym zapytać jakiegoś lewusa czy to już rasizm?
Ja jestem lewusem i rasistą kulturowym. Większość „lewactwa” uznaje kulturę biedakrajów za gorszą, dokładnie jak Cleese. Więc możesz spokojnie zacząć prać majtki, nie ma tu żadnej sensacji. Swoją drogą mentalnie z kulturą afrykańską w sprawach społecznych, w jednym koszyku to siedzą raczej trochę inne ruchy niż lewactwo xD
to co piszesz jest sprzeczne z multikulti - polityką promowaną przez lewicę w całym zachodnim swiecie
@zobq: Chciałbym zobaczyć jakie akrobacje zastosowałbyś, gdybym zapytał gdzie zachodnia lewica "promuje" kamienowanie kobiet za to że zostały zgwałcone, albo przymus posłuszeństwa kobiety wobec męża, zakaz pracy przez kobiety, wycinanie łechtaczek starym nożem, albo karę śmierci za homoseksuallizm. To jest problem tobie podobnych niewypałów intelektualnych, że nie widzicie tej oczywistej sprzeczności. Lewactwo jest postępowe
Chciałbym zobaczyć jakie akrobacje zastosowałbyś, gdybym zapytał gdzie zachodnia lewica "promuje" kamienowanie kobiet za to że zostały zgwałcone, albo przymus posłuszeństwa kobiety wobec męża, zakaz pracy przez kobiety, wycinanie łechtaczek starym nożem, albo karę śmierci za homoseksuallizm.
@Serrrek: w momencie gdy zachodnie państwa odstepują od ukarania, albo łagodzą karę ze względu na inną kulturę, w której był wychowany oskarżony.
@biszkoptowy_pies_obronny: to nie jest żadne "ale..." tylko wyjaśnienie ciućmoków z odwokewym zapaleniem opon mózgowych, że islam, czy jakieś inne czary plemienne w ucinanie łechtaczki, to nie jest rasa.
Natomiast jeśli tego nie rozumiesz, to wydupiaj z cywilizowanego kraju tańczyć wokół ogniska na pustyni, elo
Większość „lewactwa” uznaje kulturę biedakrajów za gorszą, dokładnie jak Cleese. Więc możesz spokojnie zacząć prać majtki, nie ma tu żadnej sensacji.
Liczebnie to może i większość. Szkoda tylko, że nie jest nam dane się o tym przekonać, gdyż to lewactwo siedzi gdzieś cicho pod kamieniem, podczas gdy woke lewactwo przejęło całkowicie dyskurs i wszelkie pozycje wpływu, i narzucają wszystkim narrację, przeciw której występuje Cleese.
Bicie zon, homofobia, oszustwa i zycie w luksusie. Kojarzy mi sie to jakos tak dosc katolicko
@Coopshtyl: no bo tak w jakimś stopniu bywało. Choć akurat bicia żony to kościół chyba nigdy nie promował. Natomiast imamowie nauczają dokładnie tego współcześnie. To po co dawać temu się zaszczepić i rosnąć w siłę w państwach co już się ogarnęły w miarę ze średniowiecznym sposobem myślenia? To jest ten wielce postęp?
@biszkoptowy_pies_obronny: w Polsce to jeszcze potrwa trochę ale zobaczymy jak będą lubić, gdy córki samej będą się bać na ulicę puścić, tak jak to jest np. w UK.
Mieszkam w Londynie i sam nie mam dzieci. Ale jeden kolega co ma trzy córki wyprowadził się stąd do Szwajcarii z tego powodu. Drugi zaś niedawno wrócił z rodziną do Polski gdy jego córka już weszła w okres dojrzewania i jakieś ciemne
źródło: 1000161871
PobierzPostujecie takie wysrywy w niedzielę rano bo macie kaca po sobocie czy czemu?
@biszkoptowy_pies_obronny: ja tam żadnego „ale” nie widzę.
Taguj #urojenialewakoidalne
Ja jestem lewusem i rasistą kulturowym. Większość „lewactwa” uznaje kulturę biedakrajów za gorszą, dokładnie jak Cleese. Więc możesz spokojnie zacząć prać majtki, nie ma tu żadnej sensacji.
Swoją drogą mentalnie z kulturą afrykańską w sprawach społecznych, w jednym koszyku to siedzą raczej trochę inne ruchy niż lewactwo xD
@Serrrek: No nie byłbym taki pewien. Swego czasu to właśnie ruchy komunistyczne robiły furorę w Afryce Subsaharyjskiej ¯\(ツ)/¯
@Serrrek: to co piszesz jest sprzeczne z multikulti - polityką promowaną przez lewicę w całym zachodnim swiecie
@Pokaczu: Zapytaj Jana Śpiewaka, bo dokładnie to samo powiedział o kulturach.
@zobq:
Chciałbym zobaczyć jakie akrobacje zastosowałbyś, gdybym zapytał gdzie zachodnia lewica "promuje" kamienowanie kobiet za to że zostały zgwałcone, albo przymus posłuszeństwa kobiety wobec męża, zakaz pracy przez kobiety, wycinanie łechtaczek starym nożem, albo karę śmierci za homoseksuallizm.
To jest problem tobie podobnych niewypałów intelektualnych, że nie widzicie tej oczywistej sprzeczności. Lewactwo jest postępowe
@Serrrek: w momencie gdy zachodnie państwa odstepują od ukarania, albo łagodzą karę ze względu na inną kulturę, w której był wychowany oskarżony.
@Pokaczu: Bicie zon, homofobia, oszustwa i zycie w luksusie. Kojarzy mi sie to jakos tak dosc katolicko
@biszkoptowy_pies_obronny: to nie jest żadne "ale..." tylko wyjaśnienie ciućmoków z odwokewym zapaleniem opon mózgowych, że islam, czy jakieś inne czary plemienne w ucinanie łechtaczki, to nie jest rasa.
Natomiast jeśli tego nie rozumiesz, to wydupiaj z cywilizowanego kraju tańczyć wokół ogniska na pustyni, elo
Liczebnie to może i większość. Szkoda tylko, że nie jest nam dane się o tym przekonać, gdyż to lewactwo siedzi gdzieś cicho pod kamieniem, podczas gdy woke lewactwo przejęło całkowicie dyskurs i wszelkie pozycje wpływu, i narzucają wszystkim narrację, przeciw której występuje Cleese.
To zaś, samo w sobie
@Coopshtyl: no bo tak w jakimś stopniu bywało. Choć akurat bicia żony to kościół chyba nigdy nie promował. Natomiast imamowie nauczają dokładnie tego współcześnie. To po co dawać temu się zaszczepić i rosnąć w siłę w państwach co już się ogarnęły w miarę ze średniowiecznym sposobem myślenia? To jest ten wielce postęp?
Mieszkam w Londynie i sam nie mam dzieci. Ale jeden kolega co ma trzy córki wyprowadził się stąd do Szwajcarii z tego powodu. Drugi zaś niedawno wrócił z rodziną do Polski gdy jego córka już weszła w okres dojrzewania i jakieś ciemne
I to jest jakiś problem że skrajne oszołomy będą się wściekać? Mnie mało rusza co nasi krajowi naziści tym razem p------ą.
@