Aktywne Wpisy

red7000 +12

thorgoth +18
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1272841/afera-ktora-miala-przykryc-inna-afere-trener-jagiellonii-pisal-do-sedziego
Co eksperci sądzą o aferze Siemieńca?
Skrótowo: Jagiellonia miała 8 piłkarzy zagrożonych pauzą za kartki i Siemieniec prosił, żeby sędzia sygnalizował że któryś jest blisko napomnienia.
Mi rzucają się w oczy dwie rzeczy: pewna taryfa ulgowa, z jaką jest traktowana Jagiellonia. Rozumiem że trener Siemieniec jest sympatyczny i generalnie lubiany, ale wyobraźmy sobie że taki mail smaruje trener Rakowa, Widzewa czy - o zgrozo - Legii. Lamentom i krzykom nie byłoby końca. Kara! Minusowe
Co eksperci sądzą o aferze Siemieńca?
Skrótowo: Jagiellonia miała 8 piłkarzy zagrożonych pauzą za kartki i Siemieniec prosił, żeby sędzia sygnalizował że któryś jest blisko napomnienia.
Mi rzucają się w oczy dwie rzeczy: pewna taryfa ulgowa, z jaką jest traktowana Jagiellonia. Rozumiem że trener Siemieniec jest sympatyczny i generalnie lubiany, ale wyobraźmy sobie że taki mail smaruje trener Rakowa, Widzewa czy - o zgrozo - Legii. Lamentom i krzykom nie byłoby końca. Kara! Minusowe

źródło: 1000038071
PobierzAby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
źródło: 1000001026
Pobierz@marcelus: majtczak co spalił rodzinę żywcem też prowadził palarnie, jak i jego stary, który chyba do teraz ją prowadzi
@heniek_8 A w maku herbata droższa niz kawa albo największa cola.
Niestety ja przewiduję, że nic takiego się nie wydarzy, tj. mimo takich cen ten lokal nie będzie miał dużego codziennego przemiału za kwartał, za pół roku, za rok. Właściciel zorientuje się, że w ten sposób nie przestanie tracić pieniędzy i zbliży ceny do średniej rynkowej.
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
PRZELEW 10 zł
Śmieszy mnie bardziej niż powinna
Wszystko fajnie, ale dlaczego espresso z dodatkowym 100 ml wody kosztuje 2 razy więcej?