Aktywne Wpisy
chaberr +149
Co to k---a jest!
źródło: 1000045232
Pobierz
Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Wiele lat pił regularnie, nie był w ogóle agresywny, po prostu lubial pić, popijał piwkował i mocniejsze rzeczy były często i tak 20 lat mniej więcej to trwało, rak przełyku, przerzuty....( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kononowicz #patostreamy
@aa-aa: No tak, wiadomo, że lepiej nie przesadzać, ale też nie ma co sobie wszystkiego odmawiać. Szkoda chłopa.
Przełyk, zimne p--o przez ponad dwie dekady, co do wpływu mocniejszych alkoholi na sam przełyk tu nie wiem trzeba by sprawdzić.
P-------y też palił z tego co tu się zorientowałem powierzchownie w internecie to chodzi o a-----l a nie o temperaturę no i + połączenie z papierosami, gdzie nie wiem na ile bezkarne picie w takich ilościach mogłoby być w dalszej perspektywie to i tak 20 lat takiego picia