Wpis z mikrobloga

@malinq: Zastanów się za ile byś tego na pewno nie kupił i spróbuj wystawić za tyle na olx.
Alternatywnie przelicz to na roboczogodziny i wrzuć jakąś stawkę, plus materiały i narzut 50%... Np.: u mnie w wiosce płacę 90pln za godzinę nauki na instrumencie, a mechanik bierze 260pln/h...
  • Odpowiedz
@malinq: szukaj klientów po grupkach jakichś amatorskich pranksterow. Sam mam parę ciekawych pomysłów w głowie ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@malinq: jak będzie mi się chciało to ci zrobię zdjęcie identycznego z wioski obok. Albo z kolejnej 2 wioski obok xD. nie tak popularne jak łabędzie ze starych opon, ale ze sprzedaży tej figury może zatankujesz auto do pełna (jeśli ropa potanieje)
  • Odpowiedz
Ej moja mama odwaliła taką figurę do ogrodu.

Ile to może być warte jakby chciała robić takie coś na zamówienie? Gdzie można to sprawdzić/wycenic?

@malinq: chlopie, to bylo na kazdej wiosce i w kazdym podmiejskim k--------u w latach 2008-2010. Musisz mame troche odswiezyc. To jest fajne oczywiscie, ale juz dawno "po modzie", naprawde. To jest z czasow jak robili kosze wiklinowe z kamieni i wszedzie srali iglakami, 15-20lat wstecz
  • Odpowiedz