Wpis z mikrobloga

UWAGA MAM DZIECKO OMIŃ POSTA JEŚLI CI TO PRZESZKADZA

@MirekSzukaZony: No i bez wieku córki. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Takie ogłoszenia na wykopie? Odważnie, trzeba przyznać. xD Pewnie jakiś bajciarz. A jak nie jesteś baciarzem / bajciarą, to tak z ciekawości, bo przeczytałem sobie, po co ci ta intercyza jak nie pracujesz w korpo, masz własny biznes?
  • Odpowiedz
Dosłownie czwarte zdanie posta, wykopków już tyle przerasta?

@WujekDoggi: Co ty gejem jakimś jesteś, że do mnie tu piszesz? Why are you gay? A ciebie przerasta to, że pod pojęciem własna firma i własny biznes ludzie mówią o b2b jako konsultant, byciu prezesem zarządu, można mieć zawód syn córka, zasiadać w radzie nadzorczej, być akcjonariuszem większościowym spółki, albo po prostu mówić o pospolitym jdg, pseudo b2b? Pomijając już fakt, że
  • Odpowiedz
@gnijacy_wypok: Tyle się rozpisałeś o konsultantach na b2b i innych prezesach mimo tego że po przecinku w tym samym zdaniu po prostu napisała że rozwija sklepy. Tacy debile mają gdzieś spawner czy to efekt naturalnych narodzin?
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: Sformułowanie „rozwijam sklepy” to określenie branży i "czynności", a nie formy prawnej czy struktury tego biznesu. Można "rozwijać sklepy" jako prezes spółki, właściciel sieci, albo na kontrakcie B2B jako zewnętrzny konsultant. Nie martw się, licealista taki jak ty może nie rozumieć o co chodzi, nie winimy cię, ale idź być biedny gdzie indziej. Tacy debile mają gdzieś spawner czy to efekt naturalnych narodzin? Idź już lepiej na tego grindra.
  • Odpowiedz
@gnijacy_wypok: Fajnie przesuwasz goalpost, za każdym razem jak wymieniam kolejny skrawek z posta to zmieniasz możliwe stanowiska i masz kolejne wymyślne pomysły xD Już jednak nie zawód córka? Zamiast robić z siebie klauna zalecam po prostu zacząć czytać. Lamusie robisz w korpo jako koło zębate, nie rób z siebie pana jeśli jesteś zwykłym cebulakiem z top 5 spłacającym mieszkanie komuś innemu
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: Nie zmieniam stanowiska, cały czas jest to samo. Ze swoją projekcją niestety nie trafiłeś, do tego mieszkam w trzech miastach jednocześnie, ale dziękuję za troskę. ( ͡º ͜ʖ͡º) A teraz możesz już iść na grindra. Ja niestety wolę dziewczyny i nie mam tam konta, ale ty na pewno kogoś sobie tam znajdziesz. W przyszłości dowiesz się też jak różnymi sposobami można zarabiać pieniądze, a
  • Odpowiedz
@gnijacy_wypok: Widzę że bardzo muszą ci siedzieć w głowie te geje skoro w dosłownie każdym poście musisz o nich wspomnieć, zwal se konia prawiku bo przykro się to czyta
Ale teraz widzę że ty na poważnie łyknąłeś mojego posta kiedyś o cybersecu xD No widać że typeczki których maksimum po jakiś samogłoskach to kiszenie się z hindusami w korpo it to nie są najbłyskotliwsze istoty xD Dobra, zwijam się stąd
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: Ale to ty ciągle dzwonisz. Mówiłem ci, że nie jestem zainteresowany. ( ͡º ͜ʖ͡º) Mikro to 99% rage baitów, na które ty sam się ciągle łapiesz. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z projekcją znowu nie trafiłeś, a do tego mówiłem ci, że mieszkam w 3 miastach jednocześnie, więc to chyba logiczne, że nigdzie z nikim w żadnym korpo się nie kiszę.
  • Odpowiedz