Kryminalni z Komisariatu Policji Poznań-Stare Miasto oraz Komendy Miejskiej Policji w Poznaniu zatrzymali dwie kobiety podejrzewane o napaść na tle narodowościowym na grupę obywateli Ukrainy. Do zdarzenia doszło minionej nocy na ul. Półwiejskiej. 35- i 36-latka przebywają obecnie w policyjnym areszcie. #prawo #poznan #ukraina
@Casuel: Widziałem nagranie z tymi patusiarami, dramat. Obrzydliwe kreatury, najlepiej odseparować od reszty społeczeństwa które nie zasługuje na ich beznadziejne towarzystwo
Dlaczego wy tu piszecie w języku polskim? Przecież to jest atak na tle narodowościowym. Wypad pisać po rosyjsku bo jeszcze oskarżą was i będziecie gnić w sztumie bo ukrów obraziliściexD
to były wyjątkowe głupie patuski, ich aresztowanie to w sumie dobre nowiny
@kocha_to_poczeka: No dla debili to może tak, bo aresztowanie oznacza koszta dla nas wszystkich, a po co je aresztować gdy dowody są i nie będą mataczyć? One nie powinny siedzieć w areszcie tylko mieć areszt domowy i gruuubą kasę do zapłacenia.
Do zdarzenia doszło minionej nocy na ul. Półwiejskiej. 35- i 36-latka przebywają obecnie w policyjnym areszcie.
#prawo #poznan #ukraina
źródło: 1000009837
Pobierzźródło: 1000009838
PobierzJuż po wyglądzie orangutana jednej z nich na filmiku wiedziałem, że to jakieś stare proce, karyny.
Pfffff
To ja jestem o wiele atrakcyjniejszy bo mam 192 cm
Ale te pokki brzydjie
A masz szerokie biodra?
@kocha_to_poczeka: A kto nie jest wyjątkowo głupim patusem spośród wszystkich atakujących innych ludzi na tle narodowościowym?
nie ma znaczenia czy narodowościowym, czy nie narodowościowym
jakby atakowały Polaka to już byś uznał, że nie są patuskami
@kocha_to_poczeka: No dla debili to może tak, bo aresztowanie oznacza koszta dla nas wszystkich, a po co je aresztować gdy dowody są i nie będą mataczyć? One nie powinny siedzieć w areszcie tylko mieć areszt domowy i gruuubą kasę do zapłacenia.