@lubie-sernik: czytałem poprzednie komentarze i warana to na widziałem nawet na wolności w marina bay ponad metrowy s------l chodzil po chodniku pół metra od ludzi. Ja s----------m na drugą stronę xD
@vieniasn: ja rzadko pije p--o bo wolę mocniejsze alko więc ciężko mi porównać ale ogólnie nie jest złe
@lubie-sernik: sernik ma dwie twarze, jedna komentuje "nie pije, bo nie mogę - biorę leki", druga "lubie mocniejsze alko, postawiłem każdemu w barze drinki i sie n---------y" XD
@lubie-sernik: Próbowałeś egzotycznych owoców? Ja narazie durian. Tu post. Pitaja biała i różowa. Dzisiaj mangostan. Zaraz się biorę za mango. Jutro awokado na śniadanko. Wszystko świeże i tanie z lokalnego targu. Biała pitaja i mangostan jak na razie top.
@lubie-sernik: mnie, w większości przypadków, azjatycka kuchnia obrzydza. Zupy często mają konsystencję gilów. Sosy tak samo. Mięso wygląda absolutnie nieapetycznie, jest pełne kostek i chrząstek. Dużo zależy od regionu ale możesz władować się w miejsce gdzie dostaniesz ryż który maczasz w jakimś sosie, do tego dostaniesz sałatkę którą maczasz w identycznym sosie i deser (tłusty, placek jak racuch) który maczasz w
@lubie-sernik: P--o i a-----l to się bierze najtańszy miejscowy. W Wietnamie najtańsze p--o lokalne 0,33 l kosztuje 10kđ/1,42zł, jabol táo mèo (dzikie jabłka) 0,4l/30% 35kđ/4,98zł. Jest też lokalna w---a, ale jeszcze nie próbowałem.
Universal masz zamiar odwiedzić?
Szlugi drogie :(
źródło: 1000010526
Pobierz@lubie-sernik: sernik ma dwie twarze, jedna komentuje "nie pije, bo nie mogę - biorę leki", druga "lubie mocniejsze alko, postawiłem każdemu w barze drinki i sie n---------y" XD
źródło: 24391
PobierzTak do Universal już kupiłem bilet na jutro.
A nawet nie zapytałem po ile te szlugi są. Jutro zapytam.
Ale przychodzi taki dzień, że się odpalam i mówię sobie, że dwa drinki i wracam do domu. I nigdy się nie skończyło na dwóch drinkach haha
@lubie-sernik: mnie, w większości przypadków, azjatycka kuchnia obrzydza. Zupy często mają konsystencję gilów. Sosy tak samo. Mięso wygląda absolutnie nieapetycznie, jest pełne kostek i chrząstek.
Dużo zależy od regionu ale możesz władować się w miejsce gdzie dostaniesz ryż który maczasz w jakimś sosie, do tego dostaniesz sałatkę którą maczasz w identycznym sosie i deser (tłusty, placek jak racuch) który maczasz w
@IntruDroid: haha mi smakuje ale ja się na piwach nie znam kompletnie
Zapach Duriana znam i mi się nie podoba.