Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@redorbiter: tak, a panowie w sposob uduchowiony, (teoretyczny) ()

Jeśli oczekujesz że religijna kobieta weźmie nie religijnego męża, to jest taka szansa tylko dla niej może być ważny ślub kościelny (czyli to że zobowiazesz się wychować z nią dzieci religijnie), nawet na tinderze czasem takie rzeczy w opisach padały, że ktoś może wziąć ślub kościelny. moralność nie równa się religijnosc, tak samo może być w drugą
  • Odpowiedz
@redorbiter: a kobiety niby w czym są obłudne, można przypadek kurskiego przywołać xd.

Jeśli ktoś jest co do swoich zasad w życiu mocno przywiązany to logika nie ma szans, bez względu na to w co wierzy. i może nawet wartościowa osoba przegapić z tego powodu

choc fakt ostsrnio na koncu tramwaju typus to typiarki lvl podstawówka, walnął tekst, cieszę się że tu jestem z tobą..To jest miłość prszoem państwa
  • Odpowiedz
@okti325: na pewno nie wszystkie. Populacja ludzi to przekroj roznych postaw i charakterow. Normalne, bardziej ludzkie kobiety, moga operowac na wyzszych wartosciach. Opisy blackpillowe dotycza glownie tego co jest na tapecie, co przebija sie do glownego nurtu - beda to zatem wpisy z social mediow, ktore wychodza glownie od najbardziej krzykliwej czesci spoleczenstwa. Innymi slowy to nie jest tak, ze blackpill bedzie mial zastosowanie do wszystkich przypadkow. Dlatego wielu ludzi
  • Odpowiedz
  • 1
@redorbiter: zagadałem do katoliczki na pielgrzymce, ale jednak nie jest zainteresowana, więc na pewno masz trochę racji, że baby są prymitywne, lęcą na toksyków itd
  • Odpowiedz
@okti325: moze miala jakies inne powody. Mam za malo informacji zeby moc to trafnie ocenic. Ja staram sie nie potepiac i nie oceniac jednostek, tylko dostrzegac wzorce spoleczne. Zachowania jednostek rowniez mozna analizowac, ale trzeba sie nad tym konkretnie poklonic
  • Odpowiedz