Aktywne Wpisy

armin-van-kutonger +129
źródło: 1789128015685801
Pobierz
eSUBA94 +71
dawno nie było....
najgorszy jest fakt wypuszczenia pasażerów - zrobił to dopiero na samym końcu z bólem d--y...
#polskiedrogi #pkp #patologiazmiasta #lodz #kolej
#pociagi
najgorszy jest fakt wypuszczenia pasażerów - zrobił to dopiero na samym końcu z bólem d--y...
#polskiedrogi #pkp #patologiazmiasta #lodz #kolej
#pociagi
źródło: image
Pobierz

Na początek żeby zachęcić część osób to może powiem, że robię małe #rozdajo - Voucher 50 PLN na pyszne.pl
//
Losowy plusujący, warunek: zostawienie plusa oraz komentarza
Data i godzina losowania: 16.08.2026 20:00
Tata przyjaciółki mojej różowej jest w ciężkiej sytuacji.
Miał rozległy udar mózgu, co przyczyniło się do tego, że zapadł w śpiączkę. Lekarze kilkukrotnie nie dawali żadnych szans - potrafili jednego dnia powiedzieć, że stan się trochę polepszył, po to, żeby po dwóch/trzech dniach dosłownie "wybrać sobie dzień" bo szanse są zerowe. Wiem co przeżywała cała rodzina, szczególnie, że - Darek - był głową rodziny i jedynym żywicielem.
Aktualnie jest dość ciężka sytuacja ponieważ wszyscy dookoła muszą być 24/7 wokół niego i się nim opiekować.
Nie będę się tutaj za bardzo rozpisywał, większość jest napisana na zbiórce. Wiem, że ostatnio też sporo zbiórek wystartowało (chociażby zbiórka na mirka z wózkiem aka Stephen Hawking ( ͡° ͜ʖ ͡°)), ale liczę na to, że chociaż w małym stopniu uda się dołożyć cegiełkę dla Pana Darka - naprawdę super męża, ojca i po prostu faceta.
Myślę, że każda złotówka się przyda, a jeśli nie macie jak - plusujcie, komentujcie, udostępniajcie.
Link do zbiórki: https://pomagam.pl/yfky8d
W załączniku post z fb właśnie tej mojej znajomej, a przyjaciółki mojej różowej.
Mirki, mirabelki - naprawdę z góry dziękuję za każdą pomoc!
#pomoc #zrzutka #wykop #udar #pomagajzwykopem #wykopefekt #siepomaga #pomagam #truestory #zdrowie #rodzina #pomocy #zrzutka #charytatywnie
źródło: zbiorkapomagam
PobierzWygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 16 sierpnia 2026 - 20:00
Liczba zwycięzców: 1
Życzę powrotu do zdrowia
źródło: 1000002460
Pobierzźródło: 173567354ec04b6tmp_468_comment_5LmK
Pobierz