Aktywne Wpisy

chearru +9
Chcę usunąć tatuaż, który od dawna nie jest dla mnie zwykłym rysunkiem na skórze.
Ślimak został wytatuowany w czasie toksycznego związku. Dziś ten tatuaż przypomina mi o czymś, co zdecydowanie wolę zostawić za sobą.
Dlatego zdecydowałam się na jego usunięcie. Niestety okazało się, że cały proces potrwa znacznie dłużej, niż początkowo zakładałam. Co około 6 tygodni czeka mnie kolejny zabieg, a koszt jednej sesji to 400 zł. Nie wiem jeszcze dokładnie, ile zabiegów będzie
Ślimak został wytatuowany w czasie toksycznego związku. Dziś ten tatuaż przypomina mi o czymś, co zdecydowanie wolę zostawić za sobą.
Dlatego zdecydowałam się na jego usunięcie. Niestety okazało się, że cały proces potrwa znacznie dłużej, niż początkowo zakładałam. Co około 6 tygodni czeka mnie kolejny zabieg, a koszt jednej sesji to 400 zł. Nie wiem jeszcze dokładnie, ile zabiegów będzie
źródło: f7784b9d074050ea1ee96bb5a17d81a8df4a3f016ee4b28d77d2c4653fb25379
Pobierz
lubie-sernik +674
Mirki melduje, że misja o kryptonimie "Nosacz je sernik" wykonana!
Mam dla Was 407 zdjęć. Uprzedzam, że robiłem je przez szybę, pod światło i dodatkowo te małpy często były gdzieś daleko. A no i oczywiście one są mega szybkie i latają jak popieprzone. I rzadko patrzyły w moją stronę.
Ogólnie ciężka misja zrobić im zdjęcia w tym ZOO. Nie ma ich też jakoś dużo. W ogóle to spędziłem przy nich ok. 35
Mam dla Was 407 zdjęć. Uprzedzam, że robiłem je przez szybę, pod światło i dodatkowo te małpy często były gdzieś daleko. A no i oczywiście one są mega szybkie i latają jak popieprzone. I rzadko patrzyły w moją stronę.
Ogólnie ciężka misja zrobić im zdjęcia w tym ZOO. Nie ma ich też jakoś dużo. W ogóle to spędziłem przy nich ok. 35
źródło: 1
Pobierz

źródło: images
Pobierz@ptasiek2: Ja próbowałem. Przeprosiłem potem Pana Gospodarza i wróciłem do bloku. Wracam do domu i j---a wywalone, nic ale to nic nie muszę robić.
Komentarz usunięty przez autora
Koszenie takiego terenu to godzinka roboty raz na miesiąc i to jeszcze w sezonie. A odśnieżanie to i--------e
W Polsce co roku śniegu co kot napłakał. Ostatniej zimy to zdarzyło mi się może z dwa razy odśnieżać i to jeszcze znikome ilości. Jak ktoś woli blok z startowym pakietem patoli ćpunów i alkusów
@anonanonimowy321: Jak duże to musi być podwórko żeby tyle kosić?
Jak chcesz mieć ładny dom, ale j teren wokół, to praktycznie lecisz drugie pol etatu za darmo.
A to kostka zarośnie, a to drzewka przyciąć, a to trawę nawieźć, pozamiatać, podlać,coś naprawić, kosze na czas wystawić etc.
Blok jest bezobsługowy
@CloudNine: Nie mieszkasz koło mnie, więc ćpunów i alkusów brak. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Minusy: opłaty na jakieś 15 000zl rocznie w tym ogrzewanie i reszta
Trzeba skosić 1x tydzień niecała godzina
Trzeba odśnieżyć podjazd myślę 6 razy w roku, jeśli chcesz mieć ładnie, jak nie to styka przejechaliśmy autem, 30minut autem do biura
Plusy: taras, wiata, garaż, basen, dwa piętra więc goście mogą wpaść i zostać, można majsterkować na podjeździe, można trzymać motocykl, można mieć psa, dookoła rolniczy obszar, ogólnie
Gdyby tak zamiast trawy nieznanymi jakoś inaczej zaaranżować przestrzeń, żeby uniknąć koszenia...
@CloudNine: zawsze p------ą ci co nigdy domu nie mieli i uważają, że to łatwe, miłe i przyjemne xDDDD powodzenia
Mieszkając w domu możesz mieć to samo za płotem : psy, bachory, kosiarki,grille i alkusów. No chyba, że mieszkasz na odludziu, daleko od zabudowań, ale o to trudniej.
@CloudNine: no chyba jak mieszkasz koło Szczecina