Wpis z mikrobloga

@Matpiotr: tak bedzie, ale moze byc inaczej bo tez gadali jak siemieniec odszedł, ten asystent grzyb co podobno robil robote odszedł xd a jednak jaga jak szła w góre tak idzie
  • Odpowiedz
@Matpiotr: W pierwszym sezonie w Jadze też szału jeszcze nie było, także niech mu dadzą popracować gdziekolwiek odejdzie. Jak dla mnie jak już ma zmieniać robotę, to niech idzie do Widzewa/Lecha, tam na pewno mu pół składu nie wymienia na puchary, bo mają inny model prowadzenia klubu i będzie się mógł wykazać, a na cuda na kiju na zachodzie to bym nie liczył.
  • Odpowiedz
ten asystent grzyb co podobno robil robote odszedł xd a jednak jaga jak szła w góre tak idzie

@Gerox: ale jak on odszedł, to jaga była w dołku i lech jej uciekł w ekstraklasie
  • Odpowiedz
@pentoento: no jak nie, w Jadze co zarobią to ładują w akademię, a tam by sobie mogli poszaleć, jestem pewien że taki Oskarek, Mazurek by jeszcze zostali i Pululu dostałby kontrakt życia, a że obecnie drużyna tam jest do zbudowania prawie od zera to wiadomo
  • Odpowiedz
@rzaden_problem: mi bardziej chodzi właśnie o to że on potrzebuje czasu jak dajmy na to xabi. Alonso też w Leverkusen zbudował drużynę pod siebie, i wyniki były.
Poszedł do Realu, gdzie są pupilki szefa, i wyniki się skończyły.
Teraz też pytanie czy bez Masłowskiego realnie uda się to jakoś spiąć.
  • Odpowiedz
W pierwszym sezonie w Jadze też szału jeszcze nie było

@rzaden_problem: Mówisz o zupełnie pierwszym sezonie, kiedy przyszedł na 9 meczów i spokojnie utrzymał zwiększając średnią punktów z 1.15 na 1.33, czy o pierwszym pełnym sezonie, kiedy zdobył mistrza?
  • Odpowiedz