Wpis z mikrobloga

Jeżeli to prawda, że Sławek zarabia 6k, a z Krzyśka w 2024 r. miał już tylko 20% swoich dochodów, to zakładając dalszy spadek do 15% w 2025 r. i 10% w 2026 r., Krzysiek w ostatnim roku swojego życia generował dla niego zaledwie 900 zł. Wychodzi, że Sławek nie kłamał. Z kanału w 2025 r. było 900 zł, Krzyśkowi dawał 400 zł czyli nawet więcej niż 1/3, mojemu mężowi Jarkowi 3 tysiące czyli 500 zł z kanału, bo samemu Sławkowi nic nie zostawało, a 2500 zł dokładał ze swoich licznych biznesów. Biedaczkowi na życie zostawało 2600 zł. Teraz trochę lepiej żyje, bo odpadło 3 tysiące dla mojego męża Jarka, a z kanału (600 zł w 2026r.) dzielą się z Jarkiem po 200 zł ,a 200 zł części Krzyśka pewnie idzie na znicze i kwiaty. Boże, to właśnie zobaczył Stonoga, my musimy go wszyscy przeprosić!
#kononowicz #czikaksiegowy #nakolanaprzedmariolka #patostreamy #biurorachunkowecziki
JK74 - Jeżeli to prawda, że Sławek zarabia 6k, a z Krzyśka w 2024 r. miał już tylko 2...

źródło: image

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@bornforburning: ja myślałem, że to był tekst żony Arona co w separacji są zdaje się. Dopiero potem zobaczyłem screena, że to było z jakiegoś materiału czy czegoś Stonogi i to Mariolka wysłała xd
  • Odpowiedz