Aktywne Wpisy

wfyokyga +31
Miałeś takie cuś?
źródło: temp_file6333301702168259361
PobierzCoś takiego?
- Tak 61.6% (138)
- Nie 17.0% (38)
- Nie wiem co to (guwniarz) 1.8% (4)
- Dalej mam 3.1% (7)
- Kiedyś to było 16.5% (37)

QoTheGreat +21

Przeciwko nocnej prohibicji protestować może tylko łeb przeżarty alkoholem na wylot.
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi i jak stoi to trzeba wypić
lub
- Być ekstremalnie uzależnionym i kiedy przychodzi impuls do nachlania się to świat się kończy i nie ma siły która przed spożyciem powstrzyma
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym
Liczę że pozostałe duże miasta za moment pójdą w te samą stronę, a docelowo w całej Polsce zostanie wprowadzony system na wzór szwedzkiego i ograniczy to ogłupianie Polaków prowadzące w prostej linii do foliarstwa i łykania ruskiej propagandy, pomijając już oczywiste koszty społeczne
Jak mówiłem nie ma o czym dyskutować ale i tak zaraz się tutaj pojawi festiwal zapijaczonego myślenia i historie codziennych porannych tragedii budowlańców idących do roboty przed 6 rano i nie mogących sobie na śniadanie o--------ć małpki
W razie gdybyście jednak próbowali to proszę nie powielać fikołków z tych wpisów
https://wykop.pl/wpis/86007661/widze-znowu-skomlenie-wiec-potrzebny-jest-wpis-prz
https://wykop.pl/wpis/83137579/przeciwko-nocnej-prohibicji-protestowac-moze-tylko
https://wykop.pl/cdn/c3201142/dbb45d3bf0178a0cbe373fedc5fa9e2087a43a55565a36da9aa8ad429730b14c,w800.png
#alkoholizm #a-----l #polska #warszawa #krakow #wroclaw #poznan #gdansk #lodz #bydgoszcz #katowice, #rzeszow
@Xuzoun: to kup to wino wcześniej, ty sieroto skończona, i trzymaj w szafce na takie właśnie okazje, jezu xDDD jakie z was są niemoty, przysięgam że wstydziłbym się tak wszem i wobec pokazywać, że takie proste sytuacje mi problem sprawiają.
idź jutro do lidla, kup wino białe, czerwone, jakieś w----y, i będziesz przygotowany na 90% niespodziewanych
@astrodamus:
@Xuzoun:
źródło: 860
Pobierz@MrPr0h: Grubo się mylisz że napisałem to aby kogokolwiek przekonywać
no dobra, nie pijesz, pewnie ja więcej chlam
ale załóżmy tak, że pewnego dnia postanowiłeś się napić i kupiłeś sobie 4 piwa
równo o północy niespodziewanie kończy ci się p--o i jednocześnie zepsuł ci się
To o mnie (╯︵╰,). Pojechaliśmy do Katowic na koncert, skończył się i pani we frogshopie zamknęła nam przed twarzami lodówkę, bo weszliśmy równo o 22:01. My nieopierzone, my nie wiedziały, że trzeba online kliknąć i będzie p--o za winklem, więc piliśmy rozwodnione królewskie z kranu w hotelu. Najwyższa forma upadku i kompromitacji.
o to chodzi w tym przepisie i stąd się wziął - że pijani chodząc po nocy zakłócali spokój
a nie o to żebyś się nie napił
a potem jak wprowadzili przepis to jeszcze się okazało że mniej wypadków, pobić, taki efekt uboczny
z nazwy jesteś trzeżwy pijak to powiedz mi czy kiedykolwiek trzeźwej osobie przyszłoby
@heniek_8: czyli zamiast egzekwować istniejące prawo wykorzystując do tego policję i SM to wdrażamy rozwiązania zastępcze i tolerujemy fakt że służby są na tyle ułomne że nie potrafią spacyfikować nawet pijanego seby xD
@Xuzoun: nie wiem czy ty sobie zdajesz sprawę, ale jakieś dodatkowe patrole itd to wszystko kosztuje, ktoś musi zapłacić
mogliby w sumie obciążyć sklepy - sklep który chce sprzedawać alko po 22 musi zapłacić za dyżur dwóch
@heniek_8: no zatrzymani.
Bierzesz takiego na izbę, prysznic z zimnego szlaufa, a rano opłata 5k za taki "hotel"
@TrzezwyPijak: taksiarze zawsze wozili wódę, tu się nic nie zmieniło, a te nowe inicjatywy zdechły szybciej niż polskie marzenia na mundialach. media popublikowały jakieś pierdoły dla klików i tyle, w nic poważnego to się nie przerodziło.
Społeczeństwo się przede wszystkim zmieniło.