Aktywne Wpisy
AnnaKoweral +15
Siema potrzebuje rady,
Koleżanka poprosiła mnie, żebym przypilnowała jej gravela Crossa wartego ok. 6000 zł, jak weszła na chwilę do Żabki. Rower się przewrócił i porysował się element hamulca.
Hamulec działa normalnie, nie ma żadnego problemu technicznego, jest tylko rysa na ciemnym elemencie. Byłyśmy w serwisie Cross i powiedzieli, że wymiana całego elementu to ok. 1000 zł.
Koleżanka nie chce go malować ani odnawiać, tylko wymienić cały element, bo chce mieć rower
Koleżanka poprosiła mnie, żebym przypilnowała jej gravela Crossa wartego ok. 6000 zł, jak weszła na chwilę do Żabki. Rower się przewrócił i porysował się element hamulca.
Hamulec działa normalnie, nie ma żadnego problemu technicznego, jest tylko rysa na ciemnym elemencie. Byłyśmy w serwisie Cross i powiedzieli, że wymiana całego elementu to ok. 1000 zł.
Koleżanka nie chce go malować ani odnawiać, tylko wymienić cały element, bo chce mieć rower

JCash +642

ciekaw jestem co Najwyższa Rada Rabinów Wykopu sadzi o rozwieniciu EURO portfela o:
STMictoelectronics
ABB
Infineon
Schneider Electric
ASM
? wpadna mi jakieś ojraski i takie typy mam..
MaxLinear, Inc. (MXL) delivered a strong Q2, beating both earnings and revenue expectations as total revenue rose 55% Y/Y. Infrastructure became its largest segment with 145% growth, and 800G Keystone-driven optical data center demand led management to lift its 2026 optical revenue outlook to $210–230 million.
AlphaPicks